ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Ανιγκό και παραίτηση Μίτσελ ο Ολυμπιακός

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, βγαίνει μπροστά έως το φινάλε της σεζόν ο Ανιγκό.
Ανακοίνωσε Ανιγκό και παραίτηση Μίτσελ ο Ολυμπιακός

«Τελείωσε» ο Μίτσελ πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα πορευτεί έως το φινάλε της σεζόν με τον Ζοσέ Ανιγκό. Στους οκτώ τελικούς που απομένουν για το πρωτάθλημα και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Γάλλος θα κοουτσάρει.

Δεν του είναι άγνωστο αυτό το πόστο. Μπορεί να έχει υπηρετήσει με διαφορετικούς τρόπους έως τώρα τους «ερυθρόλευκους», αλλά στην Ελλάδα ως προπονητή τον γνωρίσαμε. Τόσο στον Λεβαδειακό όσο και στον Πανιώνιο ο Ανιγκό κόουτς ήταν και έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Επισήμως για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας ο Ολυμπιακός τονίζει πως «ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον».

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε και στην ακόλουθη δήλωση: «Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της».

Αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας την Τετάρτη (5/4) προπονητής θα είναι ο Ζοσέ Ανιγκό, όπως επιβεβαιώνουν και επίσημα οι Πειραιώτες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Ανιγκό και παραίτηση Μίτσελ ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.