ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Τρέχει» για να προλάβει ο Χάμες το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Οι αλλαγές του Ανιγκό μετά την παραίτηση Μίτσελ!

Ο Χάμες κάνει… αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
«Τρέχει» για να προλάβει ο Χάμες το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Οι αλλαγές του Ανιγκό μετά την παραίτηση Μίτσελ!

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που μετά την παραίτηση του Μίτσελ, πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενεργοποιήσει τον Ανιγκό, που θα κάτσε στον πάγκο για τον αγώνα απέναντι στο «Δικέφαλο του Βορρά», όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά ωστόσο παραμένει ο Χάμες Ροντρίγκες και το κατά πόσο θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του προκειμένου να αγωνιστεί στο κρισιμότερο όπως φαίνεται παιχνίδι των πλέι-οφ της Super League 1.

Ο Κολομβιανός, προπονείται με την ομάδα και δείχνει σε καλή κατάσταση, ωστόσο στη σημερινή προπόνηση όπως είναι λογικό θα κριθούν όλα.

Την ίδια στιγμή ο Ζοζέ Ανιγκό, σκέφτεται και τις επιστροφές παικτών που είχαν μείνει στο περιθώριο, με πρώτη και καλύτερη όπως σας είχαμε αναφέρει αυτή που Σισέ, που δε βρισκόταν στα πλάνα του Μίτσελ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τρέχει» για να προλάβει ο Χάμες το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Οι αλλαγές του Ανιγκό μετά την παραίτηση Μίτσελ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.