ΑΕΚ

Για αυτόν τον λόγο άνθρωποι της ΑΕΚ πήγαν στην Πολωνία! Αυτόν είδαν!

Η ΑΕΚ έχει λοκάρει σε παίκτη από την Πολωνία και είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής!
Για αυτόν τον λόγο άνθρωποι της ΑΕΚ πήγαν στην Πολωνία! Αυτόν είδαν!

Τα έχει πει η στήλη για τις προτεραιότητες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Το πρωτάθλημα είναι, τα υπόλοιπα τα βλέπουν. Υπόλοιπα είναι η ενίσχυση για την επόμενη σεζόν και φυσικά το ρόστερ, ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν.

Η ΑΕΚ εκτός από το μεγάλο διπλό στην Τούμπα είχε κόσμο και στην Πολωνία. Έτσι λένε εκεί και το λένε και άνθρωποι σοβαροί και ο αξιόπιστοι. Λογικό κιόλας από την στιγμή που ο Ράντεκ Κουχάρσκι, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι πολωνός.

Η Ένωση λοιπόν είδε Λέγκια Βαρσοβίας – Ράκοβ Τσεστόχοβα 3-1 και Λεχ Πόζναν – Πογκόν Σέτσιν 2-2. Το όνομα του Παπανικολάου της πρωτοπόρου Ράκοβ ακούστηκε και πάλι. Που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μπακασέτα κ.τ.λ.

Μόνο που η Ράκοβ τον κοστολογεί κοντά στα 2-3 εκατομμύρια αν και φυσικά έχει να δώσει στην ΑΕΚ και κοντά στα 800.000 ευρώ για να πάρει μόνιμα τον Σβάρνα. Έχουν link δηλαδή οι δύο ομάδες.

Η ήττα της Ράκοβ έφερε την Λέγκια πιο κοντά στο -6 αλλά φαίνεται για παίκτη της Λέγκια πήγε η ΑΕΚ. Για τον χαφ τον Μπάρτοζ Σλιζ. Τον είχε φέρει ο Κουχάρσκι στη Βαρσοβία, κάνει εξαιρετική σεζόν σε σημείο που λένε πως θα επιστρέψει στην εθνική Πολωνίας.

Είναι 24 ετών, παίζει κεντρικός χαφ. Για το Λεχ-Πογκόν, το ματς μεταξύ 3ης και 4ης θα δούμε στο μέλλον τι και πως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για αυτόν τον λόγο άνθρωποι της ΑΕΚ πήγαν στην Πολωνία! Αυτόν είδαν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.