ΠΑΟΚ

Μήπως κατάλαβε τώρα ο Λουτσέκου πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΟΚ από τις ομάδες της Αθήνας;

Είναι καιρός να αντιληφθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου πως τα περί εύνοιας της ομάδας της Αθήνας είναι μόνο στο μυαλό του.
Μήπως κατάλαβε τώρα ο Λουτσέκου πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΟΚ από τις ομάδες της Αθήνας;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Όλο το χρόνο οι δηλώσεις του περί σχεδίου εξόντωσης του ΠΑΟΚ από τις ομάδες της Αθήνας είναι συγκεκριμένο σκοπό. Αποπροσανατολισμού και αποφόρτισης της ομάδας.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Με άλλα λόγια, ο έμπειρος κόουτς του ΠΑΟΚ πιστεύει και στη θεωρία συνωμοσίας κατά της ομάδας από τις δυνάμεις της Αθήνας. Αλλά η διαιτησία απέναντι στην ΑΕΚ μπορεί και να το κάνουν να αναθεωρήσει. Λέτε;

Ποτέ είναι η απάντηση. Έτσι για να το κατανοήσουμε και να το ξεκαθαρίσουμε εξαρχής. Είναι μία από τις λίγες φορές που η υπερβολική κρίση του επικοινωνιακού μηχανισμού μιας ομάδας για τη διαιτησία δεν είναι υπερβολική. Μιλάμε όντως για «σφαγή». Για μία φάση που δεν έχει προηγούμενο.

Αυτή η φάση αν είχε γίνει ανάποδα, ο Λουτσέσκου θα ζητούσε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον στηρίξει σε ένα δικό του, προσωπικό και συλλογικό, «μέχρι τέλους». Θα ήθελε συλλαλητήρια, αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Οι ιστορίες που θα είχε εξυφάνει για Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Η αλήθεια όμως είναι άλλη: Δεν υπάρχει προηγούμενο και δεν θα υπάρξει και επόμενο σε αυτή την διαιτητική απόφαση κατά της ΑΕΚ. 

Ο Λουτσέσκου ήταν τιμωρημένος, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης. Η αναφορά του για το γκολ της ΑΕΚ, στοχευμένη. Αυτή για το φάουλ πάνω στον Αουγκούστο, επίσης. Περισσότερο για αυτή ήθελε να μιλήσει, παρά για αυτή που ευνόησε την ομάδα του.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Το θέμα είναι αν μπορεί ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά να αντιληφθεί το προφανές. Πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΟΚ από τις ομάδες της Αθήνας. Δεν υπάρχει καμία συσπείρωση από τις ομάδες της Αθήνας. Είναι τόσα αυτά που τις χωρίζουν που δεν μπαίνουν καν στη λίστα οι όποια διαφορές για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Η διαιτησία είναι προβληματική για όλους και προς όλους αυτή τη σεζόν. Ασφαλώς και φάσεις που έχει αδικηθεί ο ΠΑΟΚ και όχι μόνο, υπάρχουν. Σαφώς και από το Big-4 υπάρχει πιο ευνοημένος και κάποιος πιο αδικημένος. Αλλά οι σκιές και τα φαντάσματα που φαντάζεται ο Λουτσέσκου κατά της ομάδας του, απλά δεν υπάρχουν…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήπως κατάλαβε τώρα ο Λουτσέκου πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΟΚ από τις ομάδες της Αθήνας;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…