ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Το κανάλι της αναμέτρησης

Πού θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός για τη EuroLeague
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Το κανάλι της αναμέτρησης

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά δοκιμάζεται στο Βελιγράδι (6/4, 20:00) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται μόνοι στην κορυφή με 23-9 και σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσουν την πρωτιά εν όψει των πλέι οφ.

Ο Ερυθρός Αστέρας, από την πλευρά του, βρίσκεται στην 11η θέση με 15-17, χωρίς να έχει ελπίδες πλασαρίσματος στην οκτάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε για την αναμέτρηση: «Από τη στιγμή που έχουμε πετύχει τους προηγούμενους στόχους, η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον στόχος. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάτι που είναι εφικτό. Μπορούμε να το καταφέρουμε.

Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Η EuroLeague είναι τέτοια διοργάνωση που κανείς δεν είναι χαλαρός και κανείς δεν παίζει χωρίς ενδιαφέρον και κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί».

Ερωτηθείς αν τα ματς που απομένουν αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να βρει ρυθμό ο Κώστας Σλούκας, έπειτα από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για ένα σημαντικό διάστημα, απάντησε: «Αυτά τα παιχνίδια με την βαρύτητα, τη σημασία που έχουν, αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου δεν είναι παιχνίδια για τέτοιου είδους πειράματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να πει κανείς πως ναι, προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Όμως, ο Κώστας θα παίξει τον χρόνο που πρέπει με βάση το σχεδιάγραμμα που έχουμε κάνει όλοι μαζί. Πιστεύω πως σιγά σιγά, επειδή κάνει και καλύτερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, θα είναι σε καλό επίπεδο όταν πρέπει».

Το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση είναι το Novasports Prime και στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Δημήτρης Καρύδας.

Θυμηθείτε τι έγινε στο ματς Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός του α’ γύρου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Το κανάλι της αναμέτρησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.