ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ ανοίγει το σκορ – Η ομοιότητα με το γκολ στο ματς της κανονικής διάρκειας

Θυμηθείτε το γκολ του Σεμπαστιάν Παλάσιος στο προηγούμενο Άρης - Παναθηναϊκός
Άρης – Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ ανοίγει το σκορ – Η ομοιότητα με το γκολ στο ματς της κανονικής διάρκειας

Άρης – Παναθηναϊκός: Με γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο 69ο λεπτό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προηγείται 1-0 στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Άνταμ Τσέριν εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ζβόνιμιρ Σάρλια πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Σπόραρ τη δεύτερη και η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας.

Δείτε το 0-1 ΕΔΩ

Το γκολ θύμισε εκείνο του Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης Άρης – Παναθηναϊκός για την κανονική διάρκεια της Super League.

Κόρνερ από δεξιά (εκτελεστής στο ματς της 12ης Φεβρουαρίου ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς), κεφαλιά ο Σάρλια (όπως και τώρα), ψηλοκρεμαστή προσπάθεια με περίεργη τροχιά στην μπάλα, η οποία καταλήγει σαδιστικά εντός τελικής γραμμής.

Θυμηθείτε το γκολ του Παλάσιος (στο 3:20) στο προηγούμενο Άρης – Παναθηναϊκός:

Νωρίτερα στην αποψινή αναμέτρηση, όπως ανέφερε ο Νίκος Μαρκάτος στο Sportime, έγινε «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο στον Κλάινχαϊσλερ που τιμωρήθηκε μe κίτρινη κάρτα.

«Κατά συνέπεια σβήνεται ένα ακόμα όνομα ξένου διαιτητή από την λίστα της ΚΕΔ.

Μετά τον Νταμπάνοβιτς και τον Κουλμπάκοφ, ούτε ο Μπόγκναρ λογικά θα έρθει ξανά για… δουλειά στα μέρη μας.

Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης του Άρης – Παναθηναϊκός, ο Οντουμπάτζο με προτεταμένο και σηκωμένο το πόδι πάει με τις τάπες στο πόδι του Κλεϊνσχέισλερ.

Βάναυσο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου, αλλά ο Ούγγρος που καταλογίζει το φάουλ, αλλά το μαρκάρισμα που ήταν για… δύο κόκκινες, το τιμωρεί με κίτρινη κάρτα!

Support από τον συμπατριώτη του VAR! Προφανώς και στην Ουγγαρία, αν δεν στάξει… αίμα, δεν αποβάλλεται ποδοσφαιριστής».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε μία πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη του στα πλέι οφ της Super League, η οποία τον επαναφέρει άμεσα στην κορυφή, όπου συγκατοικεί με την ΑΕΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ ανοίγει το σκορ – Η ομοιότητα με το γκολ στο ματς της κανονικής διάρκειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.