MEDIA

Survivor All Star 7/4: ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΑΔΩΝ – Αυτοί πάνε στους μπλε – Αυτή πάει στους κόκκινους!

Αναμενόμενο ήταν πως θα πάμε σε αλλαγή ομάδων στο Survivor. Δύο παικτες πάνε στους μπλε, μία στους κόκκινους.
Survivor All Star 7/4: ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΑΔΩΝ – Αυτοί πάνε στους μπλε – Αυτή πάει στους κόκκινους!

Survivor All Star 7/4: Το Survivor πάει από το κακό στο χειρότερο. Σε τηλεθέαση και ενδιαφέρον γενικώς. Για ποιο λόγο; Διότι, ξέρουμε ποιος θα κερδίζει σε κάθε αγώνα στο Survivor All Star. Δεν υπήρχε άλλη λύση πέρα από το να γίνει αλλαγή ομάδων.

Η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ πήρε την απόφασή της. Οι διάσημοι κερδίζουν συνεχώς. Από τότε που άλλαξαν οι ομάδες και είχαμε τις αποβολές των Πιλίδη και Γκότση το πράγμα έγινε μονότονο.

Οι κόκκινοι κέρδισαν έξι ασυλίες και οι μπλε πήραν απλώς δύο έπαθλα. Με άλλα λόγια, στα δέκα παιχνίδια που έγιναν κέρδισαν τα οκτώ. Εκτός των άλλων, δεν βγαίνει και αριθμητικά το πράγμα. Διότι, απόψε έχουμε μία ακόμα αποχώρηση παίκτη των Μαχητών.

Τι σημαίνει αυτό; Πως από τη μέρα που άλλαξαν οι ομάδες έχουν φύγει τέσσερις Μαχητές. Δύο με αποβολή και δύο με την ψηφοφορία του κοινού. Δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Survivor All Star 7/4: Αυτοί αλλάζουν ομάδες

Οι μπλε θα πάρουν δύο παίκτες για να ενισχυθούν. Και τι παίκτες. Δύο από τους καλύτερους της κόκκινης ομάδας. Αυτό αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιανός θα κάνει ένα έκτακτο συμβούλιο την Κυριακή και θα ανακοινώσει τις αλλαγές.

Η Μελίνα Μεταξά θα πάει στην κόκκινη ομάδα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα πάνε στους μπλε.

Με άλλα λόγια, οι Μαχητές παίρνουν δύο από τους καλύτερους παίκτες. Και δεν χαλάνε και τα παρεάκια. Ο Σάκης μένει μαζί με την Μαριαλένα. Σημαντικό αυτό. Η Σταυρούλα δεν χάρηκε πολύ, αλλά θα είναι πολύ με τον Νίκο Μπάρτζη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star 7/4: ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΑΔΩΝ – Αυτοί πάνε στους μπλε – Αυτή πάει στους κόκκινους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!