ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλαφούζος και τα σφυρίγματα που καταρρίπτουν τον μύθο

Για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος τα έβαλε με την κυβέρνηση.
Ο Αλαφούζος και τα σφυρίγματα που καταρρίπτουν τον μύθο

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια είναι ο ποδοσφαιρικός παράγοντας με τις πιο ισχυρές κυβερνητικές άκρες.

Όχι και άδικα, όπως έχει φανεί και στην πράξη. Εκείνος ξεκλείδωσε το θέμα των εσόδων από το στοίχημα, το οποίο για χρόνια ήταν μπλοκαρισμένο. Εκείνος προηγουμένως είχε βάλει το χέρι του για να βρουν τηλεοπτική στέγη κάποια κλαμπ.

Κάπου όλο αυτό παρερμηνεύτηκε. Όταν ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός έδειξε τη δυναμική του, ακούστηκαν πολλά. Ακόμη και ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μία διαιτητική εύνοια λόγω των πέναλτι που παίρνει, η οποία ήταν απόρροια των διασυνδέσεων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στην κυβέρνηση.

Μόνο που τα καφενειακού επιπέδου σενάρια διαψεύδονται αργά ή γρήγορα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και τώρα. Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που ο mr SKAI έκανε κάτι τέτοιο. Είχε προηγηθεί η δυσαρέσκειά του για την παρέμβαση Μητσοτάκη για τους ελίτ ρέφερι. Μήπως κάτι έχει αρχίσει να τσακίζει στις σχέσεις των δύο πλευρών λίγο πριν τις εκλογές;

Την ίδια ώρα το αν έχει ή όχι εύνοια ο Παναθηναϊκός διαιτητικά φαίνεται στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Δύο εκτός έδρας ματς στα play off και τα φαλτσοσφυρίγματα είναι τρανταχτά. Κόκκινη μαρς την «βάφτισε» κίτρινη ο Μπόγκναρ στο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ με την ΑΕΚ στις τρεις κίτρινες του Άμπραμπατ οι δύο δώρο. Το σίγουρο είναι πως ο μύθος που προαναφέραμε, έχει σβήσει εντελώς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αλαφούζος και τα σφυρίγματα που καταρρίπτουν τον μύθο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.