MEDIA

Δέσποινα Μοίρου: Της αρέσει να γίνεται trend για τα προσωπικά της

Κάθε τρεις και λίγο αναφέρεται στα προσωπικά της η Δέσποινα Μοίρου
Δέσποινα Μοίρου: Της αρέσει να γίνεται trend για τα προσωπικά της

Δέσποινα Μοίρου: Ανεξαρτήτως αν χαρακτηρίζεται καλή ηθοποιός ή όχι (γούστα είναι αυτά), ξεκάθαρο θεωρείται ότι της αρέσει να γίνεται trend για τα προσωπικά της.

Προτού προκαλέσει σούσουρο για τις αποκαλύψεις περί Τζακ Νίκολσον, είχε προβεί σε αντίστοιχες δηλώσεις.

Τον Μάιο του 2018 είχε πει στην εκπομπή «Εμείς»: «Είχα κάποιες σχέσεις με Αμερικανούς. Υπήρξε και ένας γνωστός ηθοποιός. Έχει πάρει και Όσκαρ. Έχω μια φιλική σχέση μαζί του. Δηλαδή και πριν ταξιδέψω είχαμε βρεθεί. Στο σπίτι του πάντα πηγαίνουμε για καφέ. Ανεβαίνω σπίτι του και του παίζω τα έργα πριν τα παίξω στον πολύ κόσμο. Κάνω την πρόβα μου εκεί».

Τον Νοέμβριο του 2020 είχε πει στην εκπομπή «Pop Up»: «Είχα σχέση με τον Ράμι Μάλεκ. Ένας από τους μεγαλύτερους έρωτές μου στην Ελλάδα ήταν επίσης με πολύ μεγάλο σκηνοθέτη που δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Έχει πεθάνει βέβαια ο άνθρωπος. Πέρυσι είχα σχέση με έναν Ασιάτη που είχε ένα ταπεραμέντο σαν να ήταν Ιταλός».

Τώρα είπε στο περιοδικό «Εγώ»: «Με τον Τζακ Νίκολσον υπήρξα ζευγάρι, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για μένα στον ξένο Τύπο. Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί και παντρευτεί στο Χόλιγουντ με τον Σκοτ Πέιτζ των Pink Floyd, αλλά εγώ θέλω έναν δεύτερο γάμο. Στην πατρίδα μου, το Σουφλί».

Αλλά για ποια αποκάλυψη μιλάμε όταν στην ίδια την προσωπική της ιστοσελίδα υπάρχει η ενημέρωση ότι ήταν ζευγάρι με τον Τζακ Νίκολσον από το 2014 έως το 2017;

Κακό δεν είναι να έχεις δεσμό. Κακό είναι να τον «πουλάς» για να κερδίσεις δημοφιλία.

Παρεμπιπτόντως, το 2017 ο διάσημος ηθοποιός ήταν 80 ετών.

Δέσποινα Μοίρου

*Η κεντρική φωτογραφία προέρχεται από την προσωπική ιστοσελίδα της Δέσποινας Μοίρου

Η Δέσποινα Μοίρου ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δέσποινα Μοίρου: Της αρέσει να γίνεται trend για τα προσωπικά της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα