MEDIA

Survivor All Star: Πέντε ασυλίες – Οι περισσότεροι υποψήφιοι που είδαμε ποτέ – Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πάσχα

Η Μεγάλη Εβδομάδα φέρνει αλλαγές στο Survivor All Star - Αναλυτικά πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμά του
Survivor All Star: Πέντε ασυλίες – Οι περισσότεροι υποψήφιοι που είδαμε ποτέ – Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πάσχα

Survivor All Star: Καθώς οι Άγιες μέρες του Πάσχα πλησιάζουν, το πρόγραμμα του καθηλωτικού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τροποποιείται.

Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις δίνουν και παίρνουν, με τις συνθέσεις των ομάδων να αλλάζουν και πάλι, την ώρα που αλλάζει και ο τρόπος διεξαγωγής στα αγωνίσματα! 

Έτσι λοιπόν, η παραγωγή του παιχνιδιού προχωρά σε ορισμένες αλλαγές λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας που έρχεται και της περιόδου του Πάσχα.

Η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι… κουτσουρεμένη, μιας και το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Μεγάλη Τρίτη, με το ραντεβού με τους τηλεθεατές να ανανεώνεται για μετά το Πάσχα.

Την ερχόμενη Κυριακή θα προβληθεί η πρώτη ασυλία, την Μεγάλη Δευτέρα η δεύτερη ενώ την Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου.  Αμέσως μετά τις γιορτές θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες τρεις ασυλίες, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε αριθμό-ρεκόρ σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Παράλληλα, θα προβληθεί η αποχώρηση που αναβλήθηκε λόγω Πάσχα ενώ σύντομα θα έρθει και η περιβόητη ένωση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τι θα δούμε στο Survivor All Star

Κυριακή 9/4: 1η ασυλία

Μεγάλη Δευτέρα 10/4: 2η ασυλία

Μεγάλη Τρίτη 11/4: Αγώνας επάθλου

Δεν θα έχουμε αποχώρηση

Μετά από το Πάσχα:

Κυριακή του Πάσχα 16/4: 3η ασυλία

Δευτέρα του Πάσχα 17/4: 4η ασυλία

Τρίτη 18/4: 5η ασυλία

Τετάρτη 19/4: Έπαθλο επικοινωνίας

Πέμπτη 20/4: Έπαθλο φαγητού + αποχώρηση

Κυριακή 23/4: Ένωση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star: Πέντε ασυλίες – Οι περισσότεροι υποψήφιοι που είδαμε ποτέ – Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πάσχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα