ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Να κάνει η μάνα για τον τελικό! (vid)

Ένα μήνα και κάτι πριν τον τελικό της διοργάνωσης και ακόμα δεν γνωρίζει κανείς που θα διεξαχθεί. Καλά πάει κι αυτό!
Κύπελλο Ελλάδας: Να κάνει η μάνα για τον τελικό! (vid)

Κύπελλο Ελλάδας: Η Αυστραλία έγινε Αγγλία. Η Αγγλία, Κύπρος και η… παράσταση συνεχίζεται!

Και αφού ο Μπέος δεν δίνει το Πανθεσσαλικό, η ΕΠΟ ψάχνει… χώρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Μετά τα πορτοκάλια, το ελαιόλαδο και τη φέτα, η Ελλάδα θα εξάγει και ποδόσφαιρο! Μόνο που δεν έχει ζήτηση!

Ανα μήνα, ο τελικός της διοργάνωσης αλλάζει και κράτος. Τον Φεβρουάριο, στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Χίου, ο Μπαλτάκος δήλωνε οτι το επικρατέστερο γήπεδο για να φιλοξενήσει ακόμα μια… γιορτή του ποδοσφαίρου ήταν εκείνο της Κρίσταλ Πάλας!

Τον Μάρτιο επιστρέψαμε στο Πανθεσσαλικό, αλλά ο Δήμαρχος δεν το δίνει. Λογικό με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Τον Απρίλιο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δηλώνει οτι ο τελικός θα γίνει στο ΓΣΠ, αφού όπως τόνισε «η Κύπρος ήταν η πρώτη επιλογή»!
Δεν πέρασαν 24 ώρες και να’ σου η αναδίπλωση. «Ο τελικός δεν θα γίνει στην Κύπρο, αν δεν δώσει το οk η Αστυνομία».

Και δεν ζητάει πολλά για να επιτρέψει να διεξαχθεί το ματς εκεί.

Απλά οι οπαδοί της κάθε ομάδας να μην ξεπερνούν τους χίλιους. Να μείνουν σε διαφορετικές πόλεις και ιδεατά να μην έχουν δικαίωμα διανυκτέρευσης. Βολεύει για να προλάβουν και να ψηφίσουν!

Επίσης υπάρχει προβληματισμός για το πως θα διατεθούν εκει τα εισιτήρια και πως θα χωριστούν στις εξέδρες.

Προβλήματα που πιθανότατα να μην μπορούν να λυθούν και η ΕΠΟ να ψάχνει από την αρχή για το που θα κάνει τον τελικό!

Αφού δεν μπορεί να τον κάνει στο Πανθεσσαλικό. Δεν μπορεί να τον κάνει στην Αυστραλία.Δεν μπορεί να τον κάνει στην Αγγλία. Και ίσως να μην μπορεί να τον κάνει στην Κύπρο.

Και που να τον κάνει; Να κάνει η μάνα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ελλάδας: Να κάνει η μάνα για τον τελικό! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!