ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Έξαλλος ο Ηλίας Σπάθας για τα όσα έγιναν πριν τη διαιτησία του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (vid)

Έξαλλος και μάλιστα πολύ, με όσα έγιναν πριν τη διαιτησία του Ντελ Θέρο Γκράντε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ήταν ο Ηλίας Σπάθας.
Έξαλλος ο Ηλίας Σπάθας για τα όσα έγιναν πριν τη διαιτησία του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (vid)

Για μία ακόμα φορά με τον Μπένετ ασχολήθηκε ο Ηλίας Σπάθας. Αυτό ήταν το κύριο μέλημά του στα σχόλια που έκανε στη Σούπερ Μπάλα Live του MEGΑ. Με αφορμή φυσικά το γεγονός πως δεν είχε οριστεί από την αρχή ένας ελίτ διαιτητής, όπως ο Ντελ Θέρο Γκράντε, στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Όλο το χρονικό της αλλαγής του διαιτητή στο ντέρμπι κατέγραψε ο Ηλίας Σπάθας. Ένας Κροάτης ήταν να έρθει, αλλά τελικά ένας Ισπανός ήρθε!

Με άλλα λόγια, ο άλλοτε ρέφερι ήταν πολύ επικριτικός από την αρχή ως το τέλος στα σχόλιά του για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Επιπρόσθετα, ο Ηλίας Σπάθας εξήγησε, με τη βοήθεια του… κοινού, πως ουδείς είχε επικοινωνήσει από την ΕΠΟ ή την ΚΕΔ για να έρθει ελίτ διαιτητής.

Στη συνέχεια σχολίασε και τη διαιτησία του Ισπανού ρέφερι στο ντέρμπι. Χωρίς πολλά πολλά στα όσα είπε και χωρίς να επιλέξει και πολλές φάσεις, ήταν εξαιρετική η διαιτησία του Ντελ Θέρο Γκράντε.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλος ο Ηλίας Σπάθας για τα όσα έγιναν πριν τη διαιτησία του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.