ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χειροπέδες σε ποδοσφαιριστή της Super League – «Τέλειωσε» Κλέιμαν ο Βόλος που δεν επιβεβαίωνει ότι αυτός είναι ο εμπλεκόμενος!

Χειροπέδες σε γνωστό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Super League.
Χειροπέδες σε ποδοσφαιριστή της Super League – «Τέλειωσε» Κλέιμαν ο Βόλος που δεν επιβεβαίωνει ότι αυτός είναι ο εμπλεκόμενος!

Γνωστός ποδοσφαιριστής της Super League συνελήφθη στο Κολωνάκι για ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας μέσα σε μπαρ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για ποδοσφαιριστή υπήκοο του Ισραήλ. Ο Μπόρις Κλέιμαν είναι ο μοναδικός Ισραηλινός που αγωνίζεται στη Super League.

Ο Βόλος δεν επιβεβαιώνει πως είναι αυτός, ωστόσο λίγο αργότερα προχώρησε σε διακοπή του συμβολαίου του, ενημερώνοντας άπαντες με επίσημη ανακοίνωση.

Η ομάδα από τη Μαγνησία ενημέρωσε για τη διακοπή του συμβολαίου και του Ροντρίγκο Εσκοβάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση δεν ανέφερε τους λόγους για τους οποίους πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές ο συλληφθέντας φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξης σε βάρος ανήλικης κοπέλας μέσα σε μπαρ.

Ακολούθησε συμπλοκή με φίλους της νεαρής, οι οποίοι ήταν από το Βέλγιο, αφού βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Η αστυνομία βρέθηκε άμεσα στο σημείο και προχώρησε στην προσαγωγή 6 ατόμων, εκ των οποίων 4 Βέλγοι, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής κι ένας Έλληνας, με την κοπέλα να καταθέτει μήνυση εναντίον του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μικροποσότητα ηρωίνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χειροπέδες σε ποδοσφαιριστή της Super League – «Τέλειωσε» Κλέιμαν ο Βόλος που δεν επιβεβαίωνει ότι αυτός είναι ο εμπλεκόμενος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.