MEDIA

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ιάσονας και Μάρκος βγάζουν όπλα μπροστά σε Αλεξάνδρα και Ευγενία

Νέος μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Μάρκο και Ιάσονα στη σειρά Έρωτας Φυγάς.
Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ιάσονας και Μάρκος βγάζουν όπλα μπροστά σε Αλεξάνδρα και Ευγενία

Ο Έρωτας Φυγάς υπόσχεται νέες μεγάλες συγκινήσεις στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Μάρκος με τον Ιάσονα δε λένε να σταματήσουν την έχθρα τους.

Η σειρά του Open επιστρέφει μετά το Πάσχα με νέα επεισόδια τα οποία αναμένεται να εκτινάξουν τα νούμερα στην τηλεθέαση. Η βάφτιση του Γιωργάκη θα αποδειχθεί μεγάλο φιάσκο για τους Δεμερτζήδες καθώς όλοι θα δηλητηριαστούν από το φαγητό.

Στο επίκεντρο όμως της συνέχειας θα βρεθεί και ο έρωτας του Στέφανου με τη Μαργέτα. Ο Στέφανος θα ζητήσει τη Μαργέτα σε γάμο και εκείνη θα δεχθεί. Τα εμπόδια όμως ανάμεσά τους παραμένουν πολλά.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Έτσι συμβαίνει η νέα σύγκρουση Μάρκου – Ιάσονα

Ο Ιάσονας είναι ενθουσιασμένος με το φιλόδοξο έργο που εμπνεύστηκε η Αλεξάνδρα και προχωράει στην υλοποίησή του. Η εμπιστοσύνη όμως που δείχνει ο Ιάσονας στη γυναίκα του και στις φιλοδοξίες της προβληματίζουν τη Μαργέτα η οποία θεωρεί ότι το εγχείρημα θα πλήξει σημαντικά την οικογένεια οικονομικά.

Ταυτοχρονα, ο Στέφανος με τη Μαργέτα σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον μετά το «ναι» που είπε η δεύτερη στην πρόταση γάμου. Ξέρουν όμως ότι για να έχουν κοινό μέλλον πρέπει να συμφιλιώσουν πρώτα τον Μάρκο και τον Ιάσονα. Έτσι κανονίζεται μία συνάντηση με όλους παρόντες για τα δύο ζευγάρια.

Στη συνάντηση ωστόσο όλα θα πάνε λάθος! Ο Ιάσονας θα ζητήσει από τον Μάρκο να δείξει την καλή του θέληση και να επιστρέψει το κτήμα στην Περιστεριά. Ο Μάρκος όμως είναι ανένδοτος και ο Ιάσονας γίνεται έξαλλος.

Ο Δεμερτζής βγάζει όπλο και σημαδεύει τον Μάρκο με τον δεύτερο να απαντάει με τον ίδιο τρόπο. Οι δύο εγκυμονούσες συζύγοι τους μπαίνουν στη μέση και τότε μόνο οι δυο τους ηρεμούν.

Η συμφιλίωση όμως δε φαίνεται πως μπορεί να επιτευχθεί ποτέ…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός – Έτσι τινάζεται ο γάμος της Μαργέτας στον αέρα

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Δημητράκης μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας και κάνει χαμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ιάσονας και Μάρκος βγάζουν όπλα μπροστά σε Αλεξάνδρα και Ευγενία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα