ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς για τελικό Κυπέλλου – Την απονομή ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού

Δείτε τα δύο story που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς
Καραπαπάς για τελικό Κυπέλλου – Την απονομή ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν έχει ορίσει ακόμη το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου.

Με story του στα social media, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θυμήθηκε (και μιμήθηκε) τον Θωμά Μάτσιο, παράγοντα του Εδεσσαϊκού.

Ιδού:

«Εμείς είπαμε ακούς; Η εξωτερικό ή Βόλο. Μετά ακούς πήγαμε στο ‘Γουέμπλεϊ’, αλλά αυτοί είπαν δεν θέλουμε και τους είπαμε πάμε στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά δεν ήθελαν και αυτοί. Μετά, ακούς, πήγαμε Μελβούρνη και αυτοί είπαν να πάμε Νέα Υόρκη. Ακούς; Αλλά αυτοί είπαν ‘όχι’ και μετά είπαμε Γερμανία, αλλά μας είπαν Σουηδία και μετά είπαν όχι αυτοί και είπαμε Κύπρο και αυτοί είπαν ‘ναι με χαρά’ αλλά μετά αυτοί πάλι είπαν ‘όχι’ και είπαμε και εμείς πάμε στο Βόλο που είχαν πει ‘όχι’, αλλά μετά είπαν ‘ναι αλλιώς δεν γίνεται’ και είπαμε στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτοί είπαν ‘όχι’ γιατί τους φεσώσαμε, εμείς κάναμε τους Γιαπωνέζους και τώρα πάμε Τόκιο. Γήπεδο μπορεί να μη βρουν, αλλά την απονομή τιμής ένεκεν πρέπει να την κάνει ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού».

Παράλληλα, ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στον Τάκη Μπαλτάκο λόγω μιας δήλωσης που έκανε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τόσο μένος προς το πρόσωπό του και απάντησε: «Γιατί είμαι Παναθηναϊκός».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως, έδωσε τη δική του διάσταση, χαρακτηρίζοντας «δούλο» και «φασίστα» τον Μπαλτάκο.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό Κυπέλλου έχουν προκριθεί η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Δείτε τα δύο story που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς:

Καραπαπάς

Καραπαπάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς για τελικό Κυπέλλου – Την απονομή ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.