ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά στο προσκήνιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Σεΐχηδες – Κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν την ομάδα!

Αν πάρουν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Άραβες θα έχουν μπει για τα καλά στο αγγλικό ποδόσφαιρο.
Ξανά στο προσκήνιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Σεΐχηδες – Κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν την ομάδα!

Πολύ αισιόδοξος παραμένει ο σεΐχης  Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί ότι θα πετύχει στην προσπάθειά του να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Guardian», την εμφάνιση της έχει κάνει μία αντίπαλη προσφορά από την αμερικανική επενδυτική εταιρεία Carlyle Group.

Η οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία έχει επί του παρόντος την ιδιοκτησία της ποδοσφαιρικής ομάδας, έδωσε εντολή στην τράπεζα που χειρίζεται την πώληση, να εξετάσει την προσφορά της αυτή, που αφορά ένα μειοψηφικό μερίδιο στον σύλλογο.

Ωστόσο, ο Σεΐχης Ταμίμ παραμένει βέβαιος ότι η προσφορά του, που έγινε μέσω του Ιδρύματος Nine Two, θα γίνει αποδεκτή. Η οποία φυσικά είναι πάρα πολύ ελκυστική.

Από τα έξι αδέρφια Γκλέιζερ, ο Τζόελ κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο με 19,11%, ακολουθούμενο από τον Ντάρσι με 18,15%, τον Μπράιν με 17,23%, τον Αβράμ με 14,38%, τον Κέβιν με 13,77% και τον Έντουαρτ με 12,99%.

Η πιθανή πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον μεταξύ των επενδυτών και μένει να δούμε ποιος θα εξασφαλίσει τελικά τον σύλλογο.

Ωστόσο, το φαβορί είναι σίγουρα ο σεΐχης αφού η προσφορά του υποδηλώνει ότι είναι πρόθυμος να προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο.

Η οικογένεια Γκλέιζερ αναμφίβολα θα εξετάσει προσεκτικά όλες τις προσφορές πριν πάρει μια απόφαση, αλλά φαίνεται πιθανό ότι η μελλοντική ιδιοκτησία ενός από τους πιο διάσημους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο και το κορυφαίο βάσει τίτλων στην Premier League, θα αλλάξει σύντομα χέρια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξανά στο προσκήνιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Σεΐχηδες – Κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν την ομάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.