ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νιούκαστλ: Ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση – Τριπλό χτύπημα από Premier League!

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τη Νιούκαστλ - Ψάχνει τριπλό χτύπημα από Premier League!
Νιούκαστλ: Ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση – Τριπλό χτύπημα από Premier League!

Μπορεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να μην έχει ολοκληρωθεί και η Premier League να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όμως η Νιούκαστλ καταστρώνει ήδη τα πλάνα της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι ανθρακωρύχοι βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Έντι Χάου, στην 4η θέση της βαθμολογίας και με φόντο μια θέση στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, ετοιμάζουν νέα δυνατά χτυπήματα στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Νιούκαστλ: Ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση – Τριπλό χτύπημα από Premier League!

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, η Νιούκαστλ ψάχνει την βόμβα με τον αρχηγό της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις που είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού στο νησί, καθώς το συμβόλαιο του Άγγλου τον κρατάει στο London Stadium έως και το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ράις όμως φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή για τη Νιούκαστλ που έχει βάλει στο μάτι άλλους δύο παικταράδες της Premier League.

Ο ένας είναι ο Τζέιμς Μάντισον, το συμβόλαιο του οποίου με την Λέστερ, λήγει επίσης το καλοκαίρι του 2024 και ήδη οι Αλεπούδες ψάχνουν την πώληση του προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο.

Φυσικά, η περίπτωση του 26χρονου, κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να θεωρηθεί καθώς το όνομα του έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες και με την Τότεναμ.

Τέλος, οι ανθρακωρύχοι έχουν τοποθετήσει ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα και το όνομα του Ιβάν Τόνει, με τον ποδοσφαιριστή της Μπρέντφορντ να ψάχνει με τη σειρά του το βήμα παραπάνω μετά και την εξαιρετική φετινή σεζόν, στην οποία και έχει σημειώσει 19 γκολ σε 31 αναμετρήσεις.

Ο 27χρονος άλλωστε βρέθηκε από το 2015 έως το 2018  στο δυναμικό της Νιούκαστλ κάτι που αναμένεται να παίξει ξεχωριστό ρόλο στην υπόθεση..

https://youtu.be/N3AzejRXoxU?t=1

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νιούκαστλ: Ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση – Τριπλό χτύπημα από Premier League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.