MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία βασανίζει την Αλεξάνδρα

Δίχως τέλος συνεχίζεται η κόντρα Ευγενίας και Αλεξάνδρας στη σειρά Έρωτας Φυγάς.
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία βασανίζει την Αλεξάνδρα

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Έρωτας Φυγάς συνεχίζει να καθηλώνει καθημερινά με τα γεμάτα ένταση επεισόδια του να σαρώνουν την τηλεθέαση.

Η καθημερινή σειρά του Open αποτελεί το δυνατό χαρτί του καναλιού. Οι εξελίξεις τρέχουν με την Ευγενία και την Αλεξάνδρα να είναι ξανά στο προσκήνιο.

Η Ευγενία είναι αποφασισμένη να ξεκόψει κάθε ελπίδα της Αλεξάνδρας για πιθανή επανασύνδεση με τον Μάρκο. Έτσι, από τη στιγμή που πλέον θα μένουν δίπλα δίπλα, βάζει ως στόχο να της δείξει πόσο ευτυχισμένοι είναι οι δυο τους ως ζευγάρι.

Οργανώνει λοιπόν ένα δείπνο στον κήπο ώστε να τους δει η Αλεξάνδρα και να καταλάβει ότι ο Μάρκος ανήκει πλέον αλλού. Πράγματι στο δείπνο η Ευγενία δε χάνει ευκαιρία να ακουμπάει τον Μάρκο με τους δυο τους να δίνουν την εικόνα ενός χαρούμενου ζευγαριού.

Η Αλεξάνδρα θα δει από μακριά το σκηνικό και θα καταρρακωθεί. Η Μαργέτα θα την δει να τους κοιτάει και θα την πλησιάσει σχολιάζοντας πόσο ερωτευμένοι είναι ο Μάρκος με την Ευγενία. Της τονίζει μάλιστα ότι όταν και αυτή δει πόσο την αγαπάει ο Ιάσονας τόσο χαρούμενη θα γίνει και η ίδια.

Στο μεταξύ οι αποκαλύψεις δε λείπουν από το χωριό με την Ελπίδα και τον Κοντογιάννη να γίνονται βούκινο σε όλους.

*Για περισσότερα spoilers και μιντιακά νέα, επισκεφθείτε το mediatime.gr

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος τα ψέματα – Στο φως η σχέση Ελπίδας και Παύλου

Survivor All Star spoiler 20/4: Οριστικό – Όλοι σε μια καλύβα – Χαμός με Βασάλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία βασανίζει την Αλεξάνδρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα