MEDIA

Survivor All Star: «Βόμβα» από Τριαντάφυλλο για Βασάλο – Ο λόγος που δεν διώχνουν τον Μαρτίκα

«Βασάλος, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής», λέει ο Τριαντάφυλλος.
Survivor All Star: «Βόμβα» από Τριαντάφυλλο για Βασάλο – Ο λόγος που δεν διώχνουν τον Μαρτίκα

Survivor All Star: Ο αγαπημένος πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος, μίλησε στην κάμερα του OPEN και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, και έκανε σκληρές καταγγελίες για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και την παραγγή του Ατζούν.

Όπως είπε τον Σπύρο Μαρτίκα τον κρατάει η παραγωγή αφού είναι όχι μόνο δυνατός παίκτης αλλά τα λέει και καλά, κάνει το ριάλιτί του οπότε αν φύγει κι αυτός τα ποσοστά τηλεθέασης του παιχνιδιού θα πάνε στο 4%. Επίσης είπε ότι ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, θα φτάσει ίσως πεντάδα-εξάδα ενώ στον τελικό, σύμφωνα πάντα με τον τραγουδιστή, θα φτάσει ο Μπάρτζης μαζί με τον Μπόγδανο.

Για τον Ασημακόπουλο είπε ότι τώρα κατάλαβε τι πάει να πει το παιχνίδι γιατί το 2021 έκανε τα δικά του ενώ για το θέμα της αποβολής της Σκαφιδά λόγω φαγητού είπε ότι η συγκεκριμένη έφυγε γιατί δεν είναι παιδί της παραγωγής  ενώ Βασάλος, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ FINAL FOUR!

Ο αγαπημένος Τριαντάφυλλος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι το κοινό φέτος δεν πιστεύει τίποτα απ’ όσα βλέπει. Ο Βασάλος όμως έπεσε και αυτός στην κριτική του πρώην  παίκτη λέγοντας ότι ποιος ξέρει τι συμβόλαιο έκανε με τον Ατζούν και χωρίς να φέρνει νίκες στην ομάδα του, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, δεν έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor All Star: Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Τριαντάφυλλος

Πηγή mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star: «Βόμβα» από Τριαντάφυλλο για Βασάλο – Ο λόγος που δεν διώχνουν τον Μαρτίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.