ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι! Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι θα τα πουν για νέο συμβόλαιο

Αυτό που μετράει τώρα είναι το πρωτάθλημα αλλά σύντομα Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι θα μιλήσουν για νέο συμβόλαιο.
Αυτό είναι! Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι θα τα πουν για νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Φυσικά και δεν περνά απαρατήρητος ο Μπρινιόλι στην Ιταλία με τα όσα έχει κάνει φέτος με το «τριφύλλι». Λογικό και επόμενο είναι. Ο 32χρονος πορτιέρε δεν είναι και κανένας άγνωστος. Αν δει κανείς το βιογραφικό του θα το διαπιστώσει.

Γιουβέντους, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια, Μπενεβέντο, Παλέρμο, Έμπολι. Από παντού έχει περάσει ο Μπρινιόλι που φέτος κάνει σεζόν καριέρας σε πρώτη κατηγορία και μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ακόμα και στο πρωτάθλημα.

Με 31 ματς, μόλις 15 γκολ παθητικό και 19 clean sheets, ο Μπρινιόλι φυσικά και ακούγεται εκτός Ελλάδας. Άλλωστε με το πέναλτι του Λιβάι που έπιασε, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει πρωτάθλημα.

Αυτό είναι! Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι θα τα πουν για νέο συμβόλαιο

Οι Ιταλοί λοιπόν επανέφεραν και πάλι το όλο ζήτημα και αυτό δεν άρεσε καθόλου στους «πράσινους». Οι οποίοι βέβαια και έχουν στρέψει όλο τους το βλέμμα στο πως θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Με το που τελειώσει η σεζόν όμως (καλά μην εκπλαγείτε να γίνει και νωρίτερα), Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι θα τα πουν για νέο συμβόλαιο, όπως σας έχει επισημάνει και άλλη φορά το Sportime.

Αυτό που τρέχει έχει ισχύ έως και το 2024 αλλά σίγουρα στο κλαμπ δε θέλουν να το συζητήσουν τελευταία στιγμή. Για αυτό θα τα πουν από τώρα.

Για να μείνει ο Ιταλός Νο1 και στις επόμενες χρονιές της ομάδας. Άλλωστε δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας στο κλαμπ που να μην είναι ικανοποιημένος από όσα βλέπει από τον Μπρινιόλι.

Άδικο έχει;

Αξίζει να διαβάσεις

XRAY Room: Tο πρόβλημα της ΑΕΚ στον SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα ακουμπάει ποδοσφαιρικά χαλάνε φιλίες στα play out!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό είναι! Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι θα τα πουν για νέο συμβόλαιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.