ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεράστιο το φάουλ του Χάμες φεύγοντας – Τι έγινε με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν ήθελε ούτε να περάσει να χαιρετίσει τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, αποχωρώντας. Unfair.
Τεράστιο το φάουλ του Χάμες φεύγοντας – Τι έγινε με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Χάμες Ροντρίγκες ένιωθε ξένο σώμα λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από τον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός συμπεριφέρθηκε όσο καλύτερα μπορούσε, ο Κολομβιανός όμως όχι.

Όσο τόσο ως προς τον σύλλογο (και σε αυτόν βέβαια), αλλά κυρίως ως προς τους συμπαίκτες του. Μεγάλο φάουλ, για τον πρώην παίκτη των πρωταθλητών της Super League 1.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. O Βρσάλικο ήρθε και ΔΕΝ ακούμπησε! Κυριολεκτικά. Ο Μαρσέλο άφησε ελάχιστες στιγμές ποδοσφαιρικής ευφυΐας και μας αποχαιρέτησε.

Ετούτος φαινόταν να στεριώνει. Έπαιξε 24 αγώνες (5 γκολ/6 ασίστ). Φευ! Μία που έγινε αλλαγή στην Λεωφόρο, μία που άκουσε τον Ζοσέ Ανιγκό να τον διαπομπεύει δημοσίως και μία που μάζεψε των ιματίων του και «hasta luego»!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ FINAL FOUR!

Πλέον, στο σπίτι του στην Μαδρίτη και με personal trainer ετοιμάζεται για το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες που ΄χε ένα μπόλικο ego ακόμη συζητιέται στα αποδυτήρια στο Ρέντη μια και δεν πέρασαν καν να χαιρετίσει τους επί 8 μήνες συμπαίκτες του. Κακώς…

Διαβάστε ακόμα

Στήριξη Ολυμπιακού από το OPEN του Σαββίδη; – Επίθεση ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Κυβέρνηση – Θα δώσει συνέντευξη ο Μητσοτάκης στο MEGA; – Τηλεκριτικοί διαιτησίας, Χατζηνικολάου στο μπλέντερ του «Ποδόσφαιρο vs Εκλογές»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τεράστιο το φάουλ του Χάμες φεύγοντας – Τι έγινε με τους παίκτες του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…