ENGINE POWER

Απίστευτο ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο μέσα σε αυλή σπιτιού

Απίστευτο ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο που  κυριολεκτικά είχανε Άγιο το πλήρωμα του Citroen C2 με οδηγό Δημήτρη Τρακάκη και συνοδηγό τον Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη
Απίστευτο ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο μέσα σε αυλή σπιτιού

Απίστευτο ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο που  κυριολεκτικά είχανε Άγιο το πλήρωμα του Citroen C2 με οδηγό Δημήτρη Τρακάκη και συνοδηγό τον Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη

Σύμφωνα με μαρτυρίες από θεατές, το ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο, έγινε στο ύψος του χωριού Αχλαδιά.  Το αγωνιστικό όχημα Citroen C2  βγήκε εκτός δρόμου, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε από μεγάλο ύψος, για να καταλήξει στην αυλή ενός σπιτιού ενω είχε χτυπήσει αρχικά στη στέγη του σπιτιού που για καλή τύχη οι κάτοικοι δεν βρισκόντουσαν στην αυλή. Το απίστευτο ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ σκληρό, ένα χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν το γεγονός ότι έφυγε ο κινητήρας του οχήματος. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δύο αθλητές, όπου ο ένας εξ αυτών αρκετά σοβαρά χωρίς να υπάρχει ανησυχία για την ζωή του, όπου μεταφέρθηκε και σε νοσοκομείο της Αθήνας. Τα μέτρα ασφαλείας έσωσαν τις ζωές των δυο αθλητών. Η πρόληψη στα θέματα και στον σωστό εξοπλισμό ασφαλείας έπαιξαν το ρόλο τους και δεν υπήρξαν τα χειρότερα.

trochaio-aigio-trakarisma-rallysprint-tromaktiko-atychyma-dialythike-aytokinito-sintrivi-rali-agwnas-rally-aigio-egio

Απίστευτο ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο χτύπησε στην στέγη και προσγειώθηκε μέσα σε αυλή σπιτιού το αγωνιστικό

Είχανε Άγιο κυριολεκτικά !!! Το Roll Cage έφτασε ελάχιστα εκατοστά από το κράνος του ενός αθλητή. Από αναφορές που έχουν γίνει, λόγω κάνουν πως  έχουν τραυματιστεί οι δυο επιβάτες με κατάγματα στα άκρα χωρίς όμως να κινδυνεύουν, ενώ το όχημα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.. Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην ΕΟ Αιγίου-Φτέρης, κατά τη διάρκεια του 10ου Rally Sprint που διοργανώνεται στο Αίγιο.  Στο σημείο έσπευσαν εθελοντές και διασώστες για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως ασθενοφόρο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Αιγίου.

aigio-trakarisma-rallysprint-tromaktiko-atychyma-dialythike-aytokinito-sintrivi-rali-agwnas-rally-aigio-egio-crash

Το πλήρωμα από την Κρήτη είχε έξοδο σε ένα σημείο που ήταν επικίνδυνο και γνωστό σε όσους συμμετείχαν. « Σε αυτό το σημείο ξέραμε ότι έπρεπε να περάσουμε φυλαγμένα. Το είχαμε στις σημειώσεις μας» δήλωσε στο Newsauto, αγωνιζόμενος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του ενώ το σημείο αυτό είναι το ίδιο στο οποίο πριν από πολλά χρόνια είχε καταστρέψει ολοσχερώς ένα αγωνιστικό Ford Sierra ο Γιώργος Καιταζής.

Απίστευτο ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο, με προσγείωση του αγωνιστικού σε αυλή κατοικίας.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο ατύχημα στο Rally sprint στο Αίγιο μέσα σε αυλή σπιτιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!