MEDIA

Survivor Twitter 23/4: Ο Χανταμπάκης έγινε «Ρουβάς» και έριξε τα social

Survivor Twitter 23/4: Ξεσήκωσε τα πλήθη ο Στέλιος Χανταμπάκης και τα social media έδωσαν ρεσιτάλ!
Survivor Twitter 23/4: Ο Χανταμπάκης έγινε «Ρουβάς» και έριξε τα social

Survivor Twitter 23/4: Σε Ένωση δεν είχε παρευρεθεί ποτέ. Κι όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης έγινε το Νο1 θέμα συζήτησης στο Survivor All Star.

Την πρώτη φορά που συμμετείχε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ είχε σταθεί άτυχος. Για την ακρίβεια, τα’θελε ο… απαυτός του, καθώς με τις ίντριγκες έγινε μισητός στον κόσμο και αποχώρησε πριν την Ένωση.

Κι όμως, τελικώς αποδεικνύεται ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Διότι ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε αλλαγμένος στο All Star και μας ξάφνιασε όλους!

Πολύ περισσότερο με την εμφάνιση που έκανε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Ένωσης. Μπορεί να κέρδισε άλλος παίκτης τον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά ο Στελάρας ήταν είδωλο.

Ξεσήκωσε Σάκη Ρουβά και όχι απλώς Σάκη. Μέχρι και αυτοσχέδια φούστα θέλησε να βάλει. Και το έκανε.

Και οι δύο ομάδες λύθηκαν στο γέλιο και στο τέλος δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν.

Αν δεν την έχετε δει την εμφάνιση του Στέλιου ρίξτε ένα βλέφαρο παρακάτω:






 

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να κατακλείσουν τα social media με ευφάνταστα και αποθεωτικά σχόλια.

Στο προσκήνιο και άλλες εμφανίσεις όπως εκείνη του Κόρο, η οποία δεν είχε… ρο! Όπως και της Ρίας, η οποία ήταν εκπληκτική με το μικρόφωνο στο χέρι. Μήπως να της δίνουν μικρόφωνο αντί να τη βάζουν στο στίβο μάχης;

Survivor Twitter 23/4: Τα tweets της βραδιάς

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor Twitter 23/4: Ο Χανταμπάκης έγινε «Ρουβάς» και έριξε τα social», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα