MEDIA

MasterChef trailer 24/4: Απογοήτευση για τους κριτές – Λάθη που κοστίζουν στο τεστ δημιουργικότητας (vid)

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (24/4, 21:00)
MasterChef trailer 24/4: Απογοήτευση για τους κριτές – Λάθη που κοστίζουν στο τεστ δημιουργικότητας (vid)

MasterChef trailer 24/4: Ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο έρχεται σήμερα (21:00) στο MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να συνεχίζεται με ανοδική πορεία στην τηλεθέαση της prime time.

Ένα νέο τεστ δημιουργικότητας διαφορετικό από όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα θα φέρει εντάσεις, ορισμένα δημιουργικά πιάτα αλλά και.. αποτυχίες.

MasterChef trailer 24/4: Απογοήτευση για τους κριτές – Λάθη που κοστίζουν στο τεστ δημιουργικότητας

Ζητούμενο στο σημερινό επεισόδιο θα είναι η φαντασία, με τον Στέφανο Χίλα, ως αρχηγό της νικήτριας ομάδας της τελευταίας χρονικά ομαδικής δοκιμασίας, να ανακατεύει την τράπουλα.

Με τα πλεονεκτήματα του αναμένεται να δυσκολέψει συγκεκριμένους παίκτες, με την Μαρία Λαζαρίδου να είναι μια από αυτούς.

Το σημερινό τεστ δημιουργικότητας αναμένεται να δυσκολέψει τους παίκτες, με την πήχη να ανεβαίνει και τους κριτές να περιμένουν γαστρονομικού επιπέδου ιδέες και πιάτα.

Αντιθέτως όμως, θα υπάρξουν προσπάθειες που θα προκαλέσουν απογοήτευση στους κριτές με τα σχόλια να είναι αυστηρά προς τους δημιουργούς τους.

Δείτε το MasterChef trailer 24/4:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef trailer 24/4: Απογοήτευση για τους κριτές – Λάθη που κοστίζουν στο τεστ δημιουργικότητας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα