MEDIA

Σαρβάιβορ νέα 24/4: Αυτοί κερδίζουν την 1η Ασυλία – Αυτό το σκορ – Ο 1ος υποψήφιος

Σαρβάιβορ νέα 24/4: Νικητής της 1ης Ασυλίας, τελικό σκορ και πρώτος παίκτης στον τάκο - Όλα σ'ένα νοικοκυρεμένα
Σαρβάιβορ νέα 24/4: Αυτοί κερδίζουν την 1η Ασυλία – Αυτό το σκορ – Ο 1ος υποψήφιος

Σαρβάιβορ νέα 24/4: To Survivor All Star επιστρέφει στη δράση πιο καθηλωτικό από ποτέ με ένα σούπερ αγώνισμα πρώτης Ασυλίας.

Μην ξεχνάμε ότι θα πρόκειται για το πρώτο αγώνισμα Ασυλίας, όπου θα βρει τις δύο ομάδες σε μια μόνο παραλία. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Χαμούλης, λέμε! Ειδικά οι ηττημένοι που θα έχουν νευριάσει, θα δώσουν ρεσιτάλ. Αφήστε που υπάρχει και ο Τάκης στα πέριξ. Δεν θα αργήσει να έχει τον πρώτο του καβγά με τον Ασημακόπουλο.

Παράλληλα, μήτηρ πάσης μαθήσεως, λέει ο σοφός λαός. Κι εμείς θα κάνουμε επανάληψη για να σας φρεσκάρουμε τι καλό θα δείτε στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/4) με κλειδωμένα spoiler για τα πάντα.

Σαρβάιβορ νέα 24/4: Αυτοί την Ασυλία, το τελικό σκορ και ο 1ος υποψήφιος

Ήδη σας έχω δώσει το Spoiler σχετικά με το ποια ομάδα θα πάρει την 1η ασυλία, αλλά και το ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση.

Το σκορ μέχρι στιγμής είναι 5-1 για τους κόκκινους, αλλά δεν σταματούν εκεί. Θα πάρουν μια ακόμα νίκη και κατά συνέπεια την 1η ασυλία. Έτσι, υποχρεώνουν τους Μαχητές σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού, για ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση.

Όσο για το σκορ, επίσης σας το έχουμε πει από νωρίς με spoiler.

Όσο για τον υποψήφιο προς αποχώρηση;

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι για μια ακόμα φορά στον τάκο και θα περιμένει τους αντιπάλους του στη διαδικασία αποχώρησης. Φυσικά και δεν τον υπολογίζουμε ως φαβορί για να χαιρετήσει. Όχι από τώρα. Πολύ νωρίς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαρβάιβορ νέα 24/4: Αυτοί κερδίζουν την 1η Ασυλία – Αυτό το σκορ – Ο 1ος υποψήφιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!