ΑΕΚ

Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Αλμέιδα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και ο Αλμέιδα να προχωρήσει σε αλλαγές λόγω διαχείρισης και για τους αγώνες που έρχονται
Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Αλμέιδα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πήρε ιστορικό διπλό που της άξιζε στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι όμως έτσι δομημένο το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League 1 που ήδη πρέπει να έχει ξεχαστεί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος φυσικά από το παιχνίδι της Τετάρτης (26/4) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ μάλιστα την Κυριακή (30/4) θα πάει στη Λεωφόρο για να παίξει με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη Τετάρτη (3/5) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Πιο πρόγραμμα φωτιά δηλαδή δε γίνεται.

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ FINAL FOUR!

 

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε άριστα σε 11άδα και αλλαγές σε ακόμα ένα μεγάλο ματς. Ο Αργεντίνος προπονητής, όμως, γνωρίζει πολύ καλά πως πρέπει να κάνει διαχείριση. Δεν μπορεί Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπαίνει στην εξίσωση και το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αν και ο Αλμέιδα, ο στρατηγός της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, έχει δείξει πως δεν είναι τέτοιος… τύπος.

Επίσης, στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει πάρει καλά αποτελέσματα στα φετινά πλέι οφ αλλά ήταν και είναι ανταγωνιστικός.

Φάνηκε στο 0-1 από την ΑΕΚ, φάνηκε και στο 1-2 από τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε να πάρει κάτι, ειδικά στο πρόσφατο ματς της Τούμπας.

ΑΕΚ: Οι αλλαγές του Αλμέιδα

 

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ήταν δυνατό σε ένα 48ώρο να δείξει 11άδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Την επομένη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι παίκτες έκαναν αποκατάσταση, ενώ και η προπόνηση της Τρίτης (25/4) δεν μπορούσε να πάει σε τρελούς ρυθμούς.

Από εκτιμήσεις, συζητήσεις φαίνεται πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με κάποιες αλλαγές.

Στο τέρμα θα είναι ο Αθανασιάδης, Ρότα και Χατζισαφί στα μπακ. Στη θέση των ακραίων αμυντικών δεν υπάρχουν κι άλλοι, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι είναι τραυματίες.

Στην άμυνα δε θα πρέπει να αποκλειστεί να μείνει ένας εκ των Βίντα, Μουκουντί εκτός. Αν γίνει αυτό Μήτογλου αντί Βίντα ή Τζαβέλλας αντί Μουκουντί είναι το πλάνο που υπάρχει πάντα διαχωρίζοντας δεξιοπόδαρους με θεωρητικά αριστεροπόδαρους στόπερ.

 

Η ΑΕΚ είναι πιθανό να παραταχθεί και με σημαντικές αλλαγές στα χαφ. Θέση διεκδικούν οι Γιόνσον, Μάνταλος ως δίδυμο, σχεδόν δεδομένο πως θα παίξει ο Άμραμπατ δεξιά και φυσικά ο Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή.

Στα αριστερά είναι πιθανό να βρεθεί ένας εκ των Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και πίσω από τον φορ είτε ο Τσούμπερ, είτε ο Πινέδα, ο πιο επιδραστικός παίκτης, αν παίξει τελικά ο Σέρβος αριστερά.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Αλμέιδα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).