SPORTMINUTE

Αυτές οι σειρές του Nickelodeon δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί τελείωσαν

Nickelodeon : Δεν έπρεπε να τελειώσουν ποτέ!
Αυτές οι σειρές του Nickelodeon δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί τελείωσαν
Η αγάπη μας για το Nickelodeon είναι γνωστή εδώ και πάρα πολύ καιρό και λογικά το έχεις καταλάβει και εσύ από αυτά που διαβάζεις κάθε μέρα. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες σειρές του Nickelodeon οι οποίες Τελείωσαν και δεν καταλάβαμε ποτέ το γιατί. Και εδώ σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε ακριβώς για αυτές τις σειρές που τελείωσαν και πολύ μας λείπουν.
Hey Arnold 
Ο Άρνολντ και οι φίλοι σου ήταν μία από τις βασικές σειρές που βλέπαμε όλοι παιδιά και την λατρεύαμε και όχι άδικα μιας και πρόκειται για ένα πραγματικό αριστούργημα.
Το γατόσκυλο 
Άλλη μια σειρά που μας λείπει και που δεν έπρεπε αν μας ρωτάς να έχει ολοκληρωθεί ποτέ γιατί απλά θέλαμε να συνεχιστεί. Το γατόσκυλο ήταν σειράρα και δεν θα μας αλλάξει κανένας αυτή την άποψη. Ναι όσα χρόνια κι αν περάσοπυν!
Drake & Josh
Άλλο ένα έπος από το Nickelodeon που τελείωσε πρόωρα. Απόδειξη το πόσο το αγαπούν οι φανς και συζητούν για αυτό μέχρι και σήμερα Drake Josh μας λείπετε κι ας σας απολαμβάνουμε ακόμη και σήμερα με την ίδια όρεξη όπως παλιά. Εδώ που τα λέμε, δεν πρόκειτε να βαρεθούμε ποτέ την επανάληψη κι αυτό είναι δεδομένο. Τι εννοείς γιατι; Γιατό όπως και στις άλλες περιπτώσεις σε αυτό το κείμενο, πρόκειται για σειράρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτές οι σειρές του Nickelodeon δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί τελείωσαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!