ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Διαφήμιση ούζου έχει γίνει το πιο δημοφιλέστερο αντικυβερνητικό σποτάκι – «Βράζει» ο Ερντογάν

Μια διαφήμιση ούζου στην Τουρκία, έχει γίνει Viral κατά του προέδρου Ερντογάν.
Τουρκία: Διαφήμιση ούζου έχει γίνει το πιο δημοφιλέστερο αντικυβερνητικό σποτάκι – «Βράζει» ο Ερντογάν

Στο πλέον αντικυβερνητικό σποτάκι εξελίσσεται μια διαφήμιση για ούζο στην Τουρκία. Ενόψει των επικείμενων εκλογών στην γειτονική χώρα στις 14 Μαΐου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν έχει βρει τον… μπελά του από εκεί που δεν το περίμενε.

Συγκεκριμένα η διαφημίσει με σλόγκαν το «όταν φτάσει εκείνη η μέρα», της γνωστής εταιρείας στην Τουρκία Γενί Ρακί έχει γίνει ήδη viral και πλέον αποτελεί το σύνθημα «επανάστασης» κατά της νυν κυβέρνησης της οποίας ηγείται ο Ερντογάν.

Παρά το γεγονός ότι το σποτάκι είναι αφορά την την 29η Οκτωβρίου 2023, που σηματοδοτεί την επέτειο των 100 χρόνων από τότε που ιδρύθηκε το τουρκικό κράτος από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, (γνωστού λάτρη του ούζου), πολλοί το έχουν εκλάβει ως μια διαφήμιση διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης Ερντογάν!

Μάλιστα τονίζουν ότι εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την ελπίδα των Τούρκων για ανατροπή της πολιτικής κατάστασης που θα έρθει με τη νίκη του Κεμάλ Κιλιντσάρογλου.

Αναλυτικότερα όπως θα δείτε στο περίπου 2,5 λεπτών σποτάκι, όταν ακούγεται η φράση: «Όταν φτάσει εκείνη η μέρα πως θα γιορτάσω;», οι τούρκοι πολίτες αρχίζουν να τα… σπάνε! Συγκεκριμένα τους βλέπουμε να σηκώνονται όρθιοι, να χορεύουν, να αγκαλιάζονται και φιλούνται και γενικότερα να δείχνουν σαν είναι πλέον απελευθερωμένοι από κάτι.

Δείτε παρακάτω το σποτάκι που έχει γίνει Viral στην Τουρκία και «πονοκεφαλιάζει» τον Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Διαφήμιση ούζου έχει γίνει το πιο δημοφιλέστερο αντικυβερνητικό σποτάκι – «Βράζει» ο Ερντογάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.