Βόλος – Παναθηναϊκός: Τα γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ (vid)
Πώς ξεκλείδωσε ο Παναθηναϊκός την άμυνα του Βόλου και έκανε το 0-1 με τον Φώτη Ιωαννίδη και πώς βρήκε δίχτυα στη συνέχεια και ο Αντράζ Σπόραρ.
Βόλος – Παναθηναϊκός: Για ένα ημίχρονο τον μπλόκαρε τελείως, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε και πάλι τη λύση.
Στο πρώτο μέρος οι Θεσσαλοί παίζοντας πάρα πολύ κλειστά, περιόρισαν τους διαδρόμους. Ο Παναθηναϊκός στις περισσότερες φάσεις δεν είχε τις απαιτούμενες εμπνεύσεις με αποτέλεσμα να μείνει άσφαιρος. Έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Μαντσίνι, αλλά γενικά δυσκολευόταν να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή με καλές προϋποθέσεις.
Σε μία φάση ο Παναθηναϊκός έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Έκανε μία ωραία προσωπική ενέργεια ο Βέρμπιτς, έβγαλε τη σέντρα για τον Παλάσιος και εκείνος σκόραρε με κεφαλιά. Μόνο που εμφανώς δεν καλυπτόταν με αποτέλεσμα να σηκωθεί σωστά το σημαιάκι του βοηθού.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έγινε και το 0-1. Ο Κώτσιρας έκανε εξαιρετική κάθετη βγάζοντας έτσι εκτός θέσης την αντίπαλη άμυνα, ο Μαντσίνι πάτησε περιοχή, έκανε παράλληλο γύρισμα και προ κενής εστίας ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ.
Αυτό ήταν το έβδομο φετινό γκολ του 23χρονου επιθετικού. Είχε σκοράρει και λίγες μέρες πριν στην Τούμπα και είχε χαρίσει έτσι το τρίποντο στην ομάδα του διαμορφώνοντας με πέναλτι το τελικό 1-2.
Στο 65′ έγινε και το 0-2 από τον έτερο «πράσινο» φορ. Ο Αντράζ Σπόραρ έχοντας μπει στο ματς εκμεταλλεύτηκε άριστα τη σέντρα του Μαντσίνι και με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δεύτερη ασίστ για τον Αργεντινό.
Οι φάσεις από το Βόλος – Παναθηναϊκός

Κρίστοφερ Βέλντε : Δεν άρπαξε την ευκαιρία…
Ήθελε ένα καλό ματς ο Κρίστοφερ Βέλντε για να βάλει τον εαυτό του στη συζήτηση για το ματς με την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά δεν το έκανε.
Ποδόσφαιρο
Αλφαρελά: Από το ποδόσφαιρο στην οικοδομή – Το όνειρο του πατέρα του και οι λεπτομέρειες γύρω από το deal με την Athens Kallithea
Ο Μιγκέλ Αλφαρελά ξεχώρισε στη νίκη της Athens Kallithea επί του ΠΑΟΚ και με αυτή την αφορμή το Sportime εστιάζει σε εκείνον.
Ποδόσφαιρο
Οι σπόντες του Αλμέιδα για τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Αλμέιδα έριξε τις σπόντες του για τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
Κώστας Τσιμίκας: Το μήνυμά του για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Τσιμίκας έστειλε και εκείνος τις ευχές του για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού
Έλληνες του εξωτερικού
Καρέτσας: Η μεγάλη ανατροπή και η απόφαση του Γιοβάνοβιτς
Ήρθε η ώρα να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας ο Κωνσταντίνος Καρέτσας.
Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει για Λώλη
Ο Ολυμπιακός ξέφυγε κι άλλο στο πρωτάθλημα και αυτό που έκανε ο Μεντιλίμπαρ και με τον Λώλη είναι μέρος του πλάνου του
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πως ο Μεντιλίμπαρ έπεισε τον Μαρινάκη για τον έναν χρόνο στο συμβόλαιό του…
Η ατάκα που είπε ο Μεντιλίμπαρ στον Μαρινάκη και τον έπεισε για τον ένα χρόνο ανανέωσης στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΕΚ: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Αλμέιδα
Η ΑΕΚ έχει μείνει να παλεύει για τη 2η θέση και στη Θεσσαλονίκη ο Αλμέιδα έκανε ένα σημαντικό και κρίσιμο λάθος
ΑΕΚ
Super League 1: Αυτό είναι το πρόγραμμα των playoffs 5-8! Εκκίνηση με Αστέρας – Άρης!
Δυνατές αναμετρήσεις και στα playoffs τις θέσεις 5-8!
Ποδόσφαιρο
Τιάγκο Νους : Δικαιολόγησε το ντόρο γύρω από το όνομά του
Η παρουσία του Τιάγκο Νους στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό δικαιολογεί τον ντόρο που υπάρχει γύρω από την περίπτωσή του.
Ποδόσφαιρο
Super League 1: Πρεμιέρα με ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στα Playoffs
Με ντέρμπι «αιωνίων» αρχίζουν τα playoffs της Super League 1!
Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι «διώχνει» τον Παβλένκα!
Ο μόνος διασωθέντας στη Λεωφόρο, Γίρι Παβλένκα, ενδεχέται να αποχωρήσει, αν δεν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί για Κοτάρσκι.
Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός : Δεν είχε καλά νέα από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ…
Πλησιάζει το ματς με την Μπόντο Γκλιμτ και ο Ολυμπιακός δεν είχε καλά μαντάτα από την Κροατία και τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ…
Ποδόσφαιρο
Δεν μπορεί ο Γιάρεμτσουκ…
Σπατάλησε μία ακόμα ευκαιρία με τον ΟΦΗ ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ που δείχνει να μην μπορεί να βοηθήσει όταν τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός…
Ποδόσφαιρο
Διαιτησία: Μια ο Μαντσίνι, μια ο Μήτογλου. Εκτίθεστε!
Aδιανόητο να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, ποδοσφαιριστές και ομάδες και να έχουν άγνοια κανονισμών.
Ποδόσφαιρο