ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Κύπρος: Τουρκική επαρχία σε οθόνη χειρισμού τουρκικού drone της Baykar!

Σε αυτόν τον χάρτη απεικονίζεται η Γαλάζια Πατρίδα, καθώς και η Κύπρος, με κόκκινο χρώμα, δηλαδή σαν να ανήκει στη γειτονική χώρα
Κύπρος: Τουρκική επαρχία σε οθόνη χειρισμού τουρκικού drone της Baykar!

Ως επαρχία της Τουρκίας σε οθόνη χειρισμού drone στο περίπτερο της BAYKAR στην έκθεση TEKNOFEST, εμφανίζεται η Κύπρος!

Σε αυτόν τον χάρτη απεικονίζεται η Γαλάζια Πατρίδα, καθώς και το νησί, με κόκκινο χρώμα, δηλαδή σαν να ανήκει στη γειτονική χώρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα militaire.gr, η λεγόμενη διπλωματία των σεισμών στην οποία πολλοί επένδυσαν στην Αθήνα, φαίνεται να ξεθωριάζει πολύ γρηγορότερα απ’ όσο πιστεύαμε.

Η τουρκική στόχευση εναντίον Ελλάδας και Κύπρου δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο και η συγκεκριμένη φωτογραφία απλά είναι μία ακόμη απόδειξη, αλλά και ένα καμπανάκι.

Αθήνα και Λευκωσία, αντί να προετοιμάζονται για συζητήσεις με αγνώστου περιεχομένου ατζέντα, θα ήταν καλύτερο να προετοιμαστούν για την επόμενη φάση κλιμάκωσης που όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει.

Στο μεταξύ, η Τουρκία βάζει στα Bayraktar μίνι πυραύλους κρουζ εμβέλειας 200 χιλιομέτρων.

Ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι ο τουρκικός μίνι έξυπνος πύραυλος κρουαζιέρας θα είναι εθνικός, με κινητήρα τζετ, σύστημα σταθεροποιημένης κάμερας, λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, 200 km+ επιχειρησιακή εμβέλεια, 0,7 Mach ταχύτητα κατάδυσης και βάρος 30 κιλά.

Ο νέος τουρκικός πύραυλος θα μπορεί να ενσωματωθεί στα Bayraktar TB2, καθώς και σε όλα τα άλλα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που έχουν αναπτύξει οι Τούρκοι.

Ο Kemankeş, όπως ονομάζεται, έχει την ικανότητα «να επιτίθεται σε εχθρικά στοιχεία από πολύ μεγαλύτερη απόσταση, ακόμη και χωρίς να εισέρχεται στην επικίνδυνη περιοχή», σημειώνεται.

Την ίδια ώρα, πέντε Leopard 2 ετοιμάζεται να στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Forbes, το οποίο επικαλείται έγγραφα που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο μια αμερικανική Εθνική Φρουρά.

Η Ελλάδα διαθέτει 350 Leopard 2 τα οποία είναι από τα καλύτερα Leopard 2 στην Ευρώπη και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας την δυνατότητα να καταστρέψουν τους στόχους τους με ακρίβεια και σε μεγάλες αποστάσεις.

«Η Κύπρος είναι Ελλάδα» – Ομιλία του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπρος: Τουρκική επαρχία σε οθόνη χειρισμού τουρκικού drone της Baykar!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.