ENGINE POWER

Aγώνας χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης στην Τρίοδο

Aγώνας χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης στο Αυτοκινητόδρομιο Τριόδου του Δήμου Μεσσήνης από την ΑΛΑΚ Μεσσηνίας
Aγώνας χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης στην Τρίοδο

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός: Aγώνας χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης στο αεροδρόμιο της  Τριόδου στην Μεσσήνη

Aγώνας χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης στις 13 & 14 Μαΐου έχει προγραμματιστεί από την ΑΛΑΚ Μεσσηνίας, κατόπιν έγκρισης της ΟΜΑΕ. Θα μπορέσουν οι θεατές να απολαύσουν το θέαμα από εργοστασιακά μονοθέσια, χωμάτινες φόρμουλες τα λεγόμενα crosskart καθώς και από αγωνιστικά αυτοκίνητα.
crosskart-dirtgames-agonas-chomatinis-atomikis-chronometrisis-chomatinos-agonas-chronometrisis-rally-racing-alak-messinia-agonas-aerodromio-triodou-omae
Τα crosskart είναι μηχανές παραγωγής θεάματος και αδρεναλίνης από μόνα τους, αφού πρόκειται για αγωνιστικές κατασκευές με βάρος ελάχιστα κιλά & τριψήφιο αριθμό ίππων απόδοσης του κινητήρα, που ξεσηκώνουν στα πέρασμα τους. Επίσης τα χωμάτινα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα παραθέσουν ένα όμορφο θέαμα. Ο αγώνας χωμάτινης χρονομέτρησης στην Τρίοδο και σας προσκαλούμε Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μαΐου για να ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.
Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΑΕ Αυτοκινητόδρομιο Τριόδου του Δήμου Μεσσήνης για τη συνεργασία. Επίσης ο αγώνας χωμάτινης χρονομέτρησης , θα ναι με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ο Δήμος Μεσσήνης καθώς και ο Δήμος Καλαμάτας.
agonas-chomatinis-atomikis-chronometrisis-chomatinos-agonas-chronometrisis-rally-racing-alak-messinia-agonas-aerodromio-triodou-omae

Aγώνας χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης στην Τρίοδο

οκίνητος Αθλητισμός

Το Αεροδρόμιο/Μοντελοδρόμιο Τριόδου είναι αεροδρόμιο στην περιοχή της Τριόδου στο νομό Μεσσηνίας. Βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από τη πόλη της Μεσσήνης και 17 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα. Υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία αγωνιστικής πίστας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στο χώρο.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aγώνας χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης στην Τρίοδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!