MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος χωρίζει και επιστρέφει στη Μάνη

Μία μεγάλη επιστροφή θα έχουμε στη συνέχεια της σειράς «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος χωρίζει και επιστρέφει στη Μάνη

Η γη της ελιάς αναμένεται να κόψει την ανάσα στα επόμενα επεισόδια καθώς τα γεγονότα με τον Αλέξη συγκλονίζουν. Η σειρά του Mega παίρνει μία πολύ σκοτεινή τροπή στη συνέχεια η οποία θα κορυφώσει την τηλεθέαση.

Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με τον Αλέξη ο οποίος βγαίνει εκτός εαυτού για ακόμη μία φορά. Αυτή τη φορά όμως όλα θα είναι τελειωτικά καθώς ο Αλέξης θα ξεσπάσει όλη του τη μανία στη Μυρτάλη με τη δολοφονία της να είναι σοκαριστική. Όταν γίνει αυτό, πλέον ο ίδιος θα πάρει και τη δική του ζωή γράφοντας το τραγικό τέλος του Αλέξη στη σειρά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Επιστρέφει ο Στέφανος – Προλαβαίνει ζωντανή τη Μυρτάλη;

Ενώ λοιπόν θα έχουμε δύο σημαντικές αποχωρήσεις από τη σειρά στα επόμενα επεισόδια, αυτές του Αλέξη και της Μυρτάλης, την ίδια στιγμή θα έχουμε και μία μεγάλη επιστροφή.

Ο λόγος για τον Στέφανο ο οποίος δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου στον δεύτερο κύκλο. Μετά τη ρήξη του με τη μητέρα του κατέφυγε στην Ισπανία με την Ελένη όπου και παντρεύτηκαν. Οι δυο τους έφυγαν ως ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι με όνειρα και κοινό μέλλον. Η σχέση του όμως όπως φαίνεται είχε ημερομηνία λήξης…

Ο Στέφανος με την Ελένη περνάνε δύσκολα το τελευταίο διάστημα στο γάμο τους και τελικά αποφασίζουν να χωρίσουν. Έτσι, ο Στέφανος θα επιστρέψει στη Μάνη για να βρεθεί ξανά με την οικογένειά του.

Η Αρετή φυσικά είναι η πρώτη που «ανοίγει σαμπάνιες» με την είδηση αυτή παρότι ο γιος της συνεχίζει να την αποφεύγει καθώς δεν έχει ξεχάσει όλα όσα του έκανε.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα που μένει να δούμε είναι αν θα προλάβει ζωντανή τη Μυρτάλη ο Στέφανος. Ο πρώτος του μεγάλος έρωτας είχε άσχημο τέλος. Η συμφιλίωσή τους λίγο πριν η Μυρτάλη φύγει από τη ζωή θα ήταν η ιδανική. Όμως όπως όλα δείχνουν, κάτι τέτοιο δε θα προλάβει να γίνει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης απαγάγει τη Θοδώρα και δέρνει τη Μυρτάλη

Τέσσερις σειρές του Nickelodeon που αξίζουν βραβείο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος χωρίζει και επιστρέφει στη Μάνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα