MEDIA

Survivor Στατιστικά 28/4: Αποκαθήλωση για τον «βασιλιά» του παιχνιδιού

Survivor Στατιστικά 28/4: Η εβδομαδιαία ενημέρωση για τις επιδόσεις των παικτών στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης
Survivor Στατιστικά 28/4: Αποκαθήλωση για τον «βασιλιά» του παιχνιδιού

Survivor Στατιστικά 28/4: Μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star πέρασε με μια αναμενόμενη αποχώρηση, αλλά κάτι απρόσμενο στα στατιστικά!

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ οδεύει ολοένα και περισσότερο προς την πιο κομβική του φάση. Οι πιο αδύναμοι παίκτες αποχαιρετούν σιγά – σιγά το παιχνίδι, όπως η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία δεν πήρε και λίγα χρήματα. Ένα γυμναστηριάκι το ανοίγει για πλάκα.

Από εδώ και πέρα, τα ψέματα τελειώνουν. Τα πράγματα σοβαρεύουν και παράλληλα τα έπαθλα… χοντραίνουν. Όπως το ταξίδι στην Αγγλία που θα πάει η νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα επάθλου.

Εντωμεταξύ, ξέρετε γιατί ο Αντετοκούνμπο επηρέασε το καθιερωμένο ταξίδι στο Μαϊάμι. Ας όψεται το χαστούκι των Μπακς από τους Χιτ.

Όμως, ξεμακρύναμε. Πάμε να ασχοληθούμε με το βασικό μας θέμα που είναι τα στατιστικά! Και αυτό που μας επιφύλασσε η τελευταία εβδομάδα ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του ριάλιτι. Πολλές νίκες, βγαίνει μπροστά στα flag race και γενικώς είναι το Νο1 φαβορί για Γαλάτσι και κούπα στο All-Star.

Κι όμως, η αποκαθήλωση του βασιλιά είναι γεγονός! Πλέον, ο Σάκης δεν είναι πρώτος στα στατιστικά, μιας και υπάρχει μια παίκτρια που είναι υπερόπλο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Survivor Στατιστικά 28/4: Ο Πίνακας με τις επιδόσεις των παικτών

Ο λόγος για τη Σταυεούλα Χρυσαειδή. Θέλετε η καλή εβδομάδα των Μπλε; Θέλετε οι δικές της νίκες κόντρα στους Κόκκινους;

Η Σταυρούλα έχει δώσει πόνο και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση με το εντυπωσιακό ποσοστό του 67,2%.

Σάκη μας, έχεις δουλίτσα…

Πηγή: @_Critcobain_

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αμφιβολίες έχει ο Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ με απουσία Ιβάν – Το Κύπελλο με ΑΕΚ, το επικοινωνιακό παιχνίδι με Ολυμπιακό, το σπίτι στην Καστέλλα, η υποκρισία με Κάργα και οι σχέσεις με Πανσερραϊκό – Καραμανλή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor Στατιστικά 28/4: Αποκαθήλωση για τον «βασιλιά» του παιχνιδιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα