ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Τρεις φορές ευνόησε την ΑΕΚ ο διαιτητής – Αδικία σε Παναθηναϊκό (vid)

Το μέρος του Παναθηναϊκού πήρε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σε ότι έχει να κάνει με τη διαιτησία, λέγοντας πως η ΑΕΚ ευνοήθηκε στο ντέρμπι.
Βασίλης Παπαθεοδώρου: Τρεις φορές ευνόησε την ΑΕΚ ο διαιτητής – Αδικία σε Παναθηναϊκό (vid)

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές έπαιξε… ΑΕΚ ο διαιτητής σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου. Η αναφορά του στο Total Football του OPEN είχε να κάνει με τις κόκκινες κάρτες που δεν πήρε ο Μουκουντί και ο Βίντα.

Με βάση όσα είπε στον σχολιασμό του για τη διαιτησία ο Αριστομένης Κουτσιαύτης κινήθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου. Μάλιστα, έκανε και πλακίτσα με τον παρουσιαστή της εκπομπής του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, Πάνο Βόγλη (γνωστό πως υποστηρίζει Παναθηναϊκό) για τις φάσεις που ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε.

Οι δύο κίτρινες κάρτες που θα έφερναν την αποβολή του Μουκουντί και μία τρίτη στον Βίντα σε μια φάση που ο Πορτογάλος ρέφερι έδωσε άουτ ήταν στον σχολιασμό του. Χωρίς να πει κάτι παραπάνω βέβαια.

Ο Ντίας έκανε λάθη στη διαιτησία του. Αυτό είναι γεγονός.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έκανε σχόλιο για τη διαιτησία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αμφιβολίες έχει ο Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ με απουσία Ιβάν – Το Κύπελλο με ΑΕΚ, το επικοινωνιακό παιχνίδι με Ολυμπιακό, το σπίτι στην Καστέλλα, η υποκρισία με Κάργα και οι σχέσεις με Πανσερραϊκό – Καραμανλή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Παπαθεοδώρου: Τρεις φορές ευνόησε την ΑΕΚ ο διαιτητής – Αδικία σε Παναθηναϊκό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.