MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με την αλήθεια για την βιολογική μητέρα της Αμαλίας

Θολώνει το τοπίο σχετικά με την αλήθεια για τη μητέρα της Αμαλίας στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών».
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με την αλήθεια για την βιολογική μητέρα της Αμαλίας

Ο Παράδεισος των κυριών θα έχει ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια σχετικά με το ποια είναι η μητέρα της Αμαλίας. Η Αμαλία όμως είναι αποφασισμένη να μάθει όλη την αλήθεια.

Η Ματούλα ετοιμάζεται να αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό στη Μιράντα την ώρα που ο Χρηστίδης ξεκινάει να εφαρμόζει το επόμενο στάδιο στο σκοτεινό σχέδιό του. Η Πιπίτσα δανείζεται χρήματα από τον Αποστόλη για τον γάμο και λέει ψέματα στον Μάρκο για αυτά.

Ο Σωτήρης συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία της Ντέπυς Βλαστού. Ένα νέο στοιχείο μπορεί να ανατρέψει τα πάντα σε όσα ήξερε μέχρι τώρα. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να παραιτηθεί από τον Παράδεισο προκειμένου να την απομακρύνει από τη Μιράντα με τη Ματούλα να τον βοηθάει.

Ο Άγης δέχεται ένα τηλεφώνημα που του φέρνει μεγάλη χαρά. Ο Ντίνος με τη Μιράντα και την Ειρήνη ετοιμάζονται να πάνε στη Πάτρα την ώρα που κάποιος αιφνιδιάζει την Αμαλία με την εμφάνισή του στον Παράδεισο.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία ψάχνει στοιχεία για τη Βάσω

Η Αμαλία αρχίζει να ψάχνει για τη Βάσω καθώς πιστεύει πλέον ότι είναι η μητέρα της. Η νεαρή κοπέλα είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια για το αν η Βάσω είναι πράγματι η βιολογική της μητέρα και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για αυτό.

Η θηλιά στο λαιμό του Θανάση έχει σφίξει πάρα πολύ. Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει πάνω στη απελπισία του;… Απ’ την άλλη η Μιράντα, ο Ντίνος και η Ειρήνη καταφτάνουν στην Πάτρα ανυποψίαστοι γι’ αυτό που θα αντικρύσουν εκεί.

Η Γεωργία κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού της στον Παράδεισο με το κλίμα να είναι βαρύ λίγο πριν τη μεγάλη μέρα. Η μόνη που δε φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη δυστυχία της Γεωργίας είναι η μητέρα της.

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην τα παρατήσει και να αποδείξει στον Μεμά ότι του αξίζει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.  Μετά την συνάντησή τους όμως είναι πιο προβληματισμένη από ποτέ…

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βάσω τινάζει στον αέρα το μυστικό της Βικτώριας

Έρχεται και 2η σεζόν Survivor All Star;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με την αλήθεια για την βιολογική μητέρα της Αμαλίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα