ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήταν καιρός! Ο Ντόι επανεμφανίστηκε με τον Ολυμπιακό

Μετά από καιρό, ο Ανδρέας Ντόι έπαιξε και πάλι με τον Ολυμπιακό! Τι σημαίνει αυτό
Ήταν καιρός! Ο Ντόι επανεμφανίστηκε με τον Ολυμπιακό

Είχε καταγράψει 23 ματς φέτος και μέχρι ενός σημείου ήταν η αποκάλυψη που είχε ο φετινός Ολυμπιακός. Από την στιγμή που έφυγε ο Μίτσελ χάθηκε, έχουν γραφτεί και πολλά γιατί δεν παίζει ο Ντόι βασικός.

Τελευταία συμμετοχή η είσοδος στο 84’ στο 0-3 στο Βόλο στις 19 Μαρτίου.

Τελικά μετά από 40 ημέρες ο Ανδρέας Ντόι επανεμφανίστηκε στην 11άδα του Ολυμπιακού και αυτό συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση, μεστή παρουσία, ακόμα και γκολ, το πρώτο του φέτος.

Μέσα σε όλα τα λάθη που έχουν γίνει φέτος, οι απερχόμενοι πρωταθλητές πάνε να κάψουν και ίσως το σημαντικότερο πρότζεκτ που ξεπήδησε τη φετινή χρονιά και μάλιστα σε κομβική θέση.

Με τους Σισέ, Μπα να μην βγάζουν την απαιτούμενη ασφάλεια, τον Παπασταθόπουλο +1 χρόνο ηλικιακά την επόμενη σεζόν, θα περίμενε κανείς ο Ολυμπιακός να χτίσει πάνω στον Ντόι.

Αντίθετα, το κάνει πολύπλοκο και αν μη τι άλλο αυτό βγάζει θέμα και για το κλαμπ στον σχεδιασμό του.

Θα φανεί αν η επανεμφάνιση στο 5-0 με το Βόλο ήταν το δεύτερο μέρος της φετινής σεζόν έστω και αν αυτή φτάνει στο τέλος της.

Είναι κάτι που το χρειάζεται και ο Ολυμπιακός αλλά και ο νεαρός παίκτης που έβλεπε πως χανόταν η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από την ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήταν καιρός! Ο Ντόι επανεμφανίστηκε με τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.