ΠΑΟΚ

Ο Πέλκας που μπαίνει στο κάδρο του ΠΑΟΚ και το παράδειγμα Νάρεϊ στις μεταγραφές

Ο Πέλκας στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ - Το παράδειγμα Νάρεϊ ενόψει των μεταγραφών
Ο Πέλκας που μπαίνει στο κάδρο του ΠΑΟΚ και το παράδειγμα Νάρεϊ στις μεταγραφές

Μπορεί άπαντες στον ΠΑΟΚ να έχουν στραμμένο το βλέμμα στην αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού (3/5, 20:00) στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των play off της Super League, όμως στην Τούμπα έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την μεταγραφική ενίσχυση του δικεφάλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Δημήτρης Πέλκας είναι το πρώτο όνομα που μπαίνει στο κάδρο.

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι και τυπικά ελεύθερος από χθες (1/5) καθώς το συμβόλαιο του με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε, με τους Τούρκους να μην κάνουν εν τέλει χρήση του δικαιώματος τους για ανανέωση του Έλληνα διεθνή για ακόμη ένα έτος.

Κάπως έτσι, μπαίνει και πάλι στη ζωή του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητεί έναν μεσοεπιθετικό και βλέπει στο πρόσωπο του Πέλκα όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει.

Από την πλευρά του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτιμά απεριόριστα τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του πρώην παίκτη με τους ασπρόμαυρους να είναι έτοιμοι να περάσουν στο παρασύνθημα.

Το ενδιαφέρον για τον Πέλκα είναι ζεστό, ο ίδιος έχει δηλώσει πρόσφατα πως βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και με το φινάλε της σεζόν αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να έχουν μια πρώτη επαφή για να γίνουν ξεκάθαρα τόσο τα θέλω που έχει ο Πέλκας όσο και οι προθέσεις του δικεφάλου.

Το παράδειγμα του Κάλεντ Νάρεϊ στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ εκτός από την περίπτωση του μεσοεπιθετικού για την οποία έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Δημήτρη Πέλκα, έχει λοκάρει και τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο στο μυαλό των ασπρόμαυρων, είναι η επιθυμία για απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία και θα προέρχονται από γεμάτες χρονιές, με το παράδειγμα του Κάλεντ Νάρεϊ να είναι το πλέον χαρακτηριστικό.

Ο Γερμανός εξτρέμ έφτασε στη Θεσσαλονίκη από μια γεμάτη σεζόν με την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην Zweite liga με 8 γκολ και 15 συμμετοχές, νούμερα που έπιασε και στη πρώτη του χρονιά με τον δικέφαλο στο στήθος.

Κάπως έτσι, ο 28χρονος αποτελεί φάρο για το που θέλουν και πρέπει να κινηθούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πέλκας που μπαίνει στο κάδρο του ΠΑΟΚ και το παράδειγμα Νάρεϊ στις μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.