SPORTIME BET

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός live streaming (3/5)

Το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague, Φενέρμπαχτσέ - Ολυμπιακός!
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός live streaming (3/5)

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε συγκρούονται στην Κωνσταντινούπολη (03/05, 20:45) για το τρίτο ματς της σειράς τους στα playoffs της Euroleague. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και απόψε ένας από τους μονομάχους θα πάρει το προβάδισμα με φόντο την παρουσία του στο Final 4 του Κάουνας.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στο πρώτο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 79-68, για να έρθει δύο μέρες αργότερα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να ισοφαρίσει (78-82).

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Πόλη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι και πάλι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ως εκ τούτου θα έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους.

Από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι είδαν τους Μπιέλιτσα και Γουίλμπεκιν να προπονούνται κανονικά, ενώ αντίθετα δεν κατάφερε να προπονηθεί ο Μπούκερ.

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING (3/5)

Ο τεχνικός των Πειραιωτών για το τρίτο ματς δήλωσε: «Πολλές φορές είναι μέρα συγκυριών, ημέρας, προσέγγισης, συμπτώσεων, κατάστασης του αντιπάλου. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς. Μικρά πράγματα γίνονται πάντα, αλλά με αυτή την τακτική που μας έπαιξε η Φενέρ, αυτή είχε και στα προηγούμενα όταν έχασε. Παίζει ρόλο να διαχειριστούν οι παίκτες το άγχος και τη κρισιμότητα, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Στο τελευταίο ματς δεν παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος κρίθηκε το ματς, σε μία κατοχή. Περιμένω δύσκολα ματς, αλλά πιο δύσκολο θα είναι για την Φενέρ. Πολλές φορές τα ματς γίνεται απρόβλεπτα. Οι παραπάνω κατοχές του δεύτερου ματς για την Φενέρ ήταν σημαντικές, είναι απλά μαθηματικά. Μοιραία, η ομάδα που έχει περισσότερες επιθέσεις θα κερδίσει. Αλλά χάσαμε στο τέλος, αυτό δείχνει σαν ομάδα, ακόμα και όταν δεν πάει καλά το ματς, έχουμε δυνατότητες. Καλούμαστε να το αποδείξουμε, δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Ευρωλίγκα. Το ίδιο δύσκολο θα είναι για όλους».

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη, παίζοντας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και τον ηγέτη της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό και αυτό θέλουμε να κάνουμε, να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε».

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία).

Δείτε τον αποψινό αγώνα Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός σε live streaming ΕΔΩ
(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός live streaming (3/5)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.