ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Βόλος 4-2: Ευρωπαίος με «ντόρτια» – Τρίβει τα χέρια του για Πάλμα ο Καρυπίδης!

Στο Conference League και μαθηματικά ο Άρης μετά τη νίκη επί του Βόλου. Δύο γκολ και μια ασίστ ο Πάλμα και ο Καρυπίδης πανηγυρίζει!
Άρης – Βόλος 4-2: Ευρωπαίος με «ντόρτια» – Τρίβει τα χέρια του για Πάλμα ο Καρυπίδης!

Άρης Βόλος 4-2: Οι «κιτρινόμαυροι» εξασφάλισαν και μαθηματικά την έξοδο τους στην Ευρώπη, με τον Λουίς Πάλμα να έχει δύο γκολ και μια ασίστ!

Την είχε «κλειδώσει» και εκρεμμούσε μόνο το μαθηματικό του πράγματος. Το γρήγορο γκολ του Πάλμα (5′) απλά επιτάγχυνε τα τυπικά για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο του στην Ευρώπη. Σχεδόν οτι βρήκε δίχτυα από πλευράς γηπεδούχων πέρασε από τα πόδια του εξτρέμ από την Ονδούρα που είχε δύο γκολ και την ασίστ στο τέρμα του Γκρέι!Μόνο στο γκολ του Ματέο Γκαρσία δεν είχε συμμετοχή και δεν θα μπορούσε, αφού είχε γίνει αλλαγή πριν συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού!

Στο Conference League της νέας σεζόν και με τη βούλα οι «κιτρινόμαυροι σε μια αναμέτρηση καρμπόν με εκείνη των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, με την διαφορά οτι το γρήγορο γκολ, έβαλε από νωρίς για… ύπνο το παιχνίδι με τον Πάλμα πάντως να σκοράρει και δεύτερη φορά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι!

Δύο γκολ και…. 13άρι για τον Λουίς Πάλμα ο οποίος πλέον είναι πρώτος σκόρερ του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις και βάζει πλώρη για μεταγραφή, με το εξωτερικό να αποτελεί την δική του προτεραιότητα!

Ροντέο το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βόλο να μειώνει με τον Τάχατο στο 50′, τον Άρη να σκοράρει ξανά στο 56′, όχι με τον Πάλμα που πιστώνεται την ασίστ, αλλά με τον Γκρέι και τους Θεσσαλούς να μειώνουν ξανά στο γκολ (3-2) με τον Άλχο στο 59′.

Η αποβολή του Ντέλετιτς έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τον Άρη που πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Ματέο Γκαρσία στο 74′!

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ της αναμέτρησης

Άρης – Βόλος 4-2

Σκόρερ: 5′, 44′ Πάλμα, 56′ Γκρέι, 74′ Γκαρσία –  50′ Τάχατος, 59′ Άλχο

Κόκκινες: 64′ Ντέλετιτς

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού (80′ Ενκουλού), Εμπακατά, Νταρίντα (81′ Σγούρος), Νταμπό (57′ Ρουπ), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα (57′ Ιτούρμπε), Γκρέι (80′ Χριστοδουλόπουλος).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ (20′ Aυγερινός), Άλχο, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα (81′ Μεσκίδα), Σι, Τάχατος, Τσοκάνης (82′ Οικονομόπουλος), Μεταξάς (46′ Κάτσε), Γκάγκι, Ντέλετιτς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Βόλος 4-2: Ευρωπαίος με «ντόρτια» – Τρίβει τα χέρια του για Πάλμα ο Καρυπίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!