MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: «Χαστούκι» στον Ιάσονα – Ταπεινωμένη η Μαργέτα

Διαβάστε με κάθε λεπτομέρεια πώς θα εξελιχθεί η σειρά «Έρωτας φυγάς»
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: «Χαστούκι» στον Ιάσονα – Ταπεινωμένη η Μαργέτα

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς του OPEN που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Αναλυτικά:

O Ιάσονας αδυνατεί να δεχτεί πως η μητέρα του τον πρόδωσε με αυτό τον τρόπο και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Παράσχο.

Έτσι, αποφασίζει να τη βγάλει τελείως απ’ τη ζωή του, καθώς αφού τη διώχνει απ’ το αρχοντικό, την παραγκωνίζει κι από την εταιρία.

Αλλαγές γίνονται και στο εργοστάσιο του Παράσχου, καθώς ο Μάρκος μαζεύει τα πράγματά του και παραιτείται απ’ τη θέση του.

Η Μαργέτα, μέσα σε όλα αυτά, προσπαθεί να εντοπίσει πού βρίσκεται η μητέρα της, η Αθηνά, καθώς ανησυχεί για την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας της.

Η Γεωργία έχει μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια στο ψητοπωλείο του Περικλή και η φήμη της αρχίζει να εξαπλώνεται.

Έχει φτάσει η μέρα του γάμου του Στέφανου και της Μαργέτας.

Ωστόσο την ημέρα του γάμου, εμφανίζεται μπροστά τους η Αλεξάνδρα, μην αντέχοντας στην ιδέα πως η Μαργέτα θα ευτυχήσει, μετά απ’ όσα έκανε, και λέει στον Στέφανο πως η μέλλουσα σύζυγός του γνώριζε από την αρχή ότι δεν ήταν αδελφή του Μάρκου, αλλά γυναίκα του!

Ότι την πάντρεψε με το ζόρι με το γιο της κι έκανε τα πάντα για να μείνει ο Μάρκος στη φυλακή!

Ο Στέφανος παγώνει όταν την ακούει και στρέφεται στη Μαργέτα για να τη ρωτήσει αν είναι αλήθεια όλα αυτά.

Δεν χρειάζεται όμως να το κάνει, αφού βλέπει την επιβεβαίωση στο πρόσωπό της.

Έπειτα απ’ αυτό, ο γάμος ματαιώνεται! Η Αλεξάνδρα έχει σημειώσει μια μικρή νίκη στη σειρά «Έρωτας φυγάς». Χωρίς αντίκρισμα, αλλά νίκη.

Με ικανοποίηση κοιτάζει την πεθερά της και της λέει: «Τώρα βλέπεις πώς είναι να μην μπορείς να είσαι με τον άντρα που αγαπάς».

Στο μεταξύ, ο Κοντογιάννης εκλέγεται πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, μια θέση που ο Ιάσονας θεωρούσε σίγουρη.

Στην εκλογή αυτή, έπαιξε και η Μαργέτα ρόλο, αφού την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε κι έθεσε και η ίδια υποψηφιότητα.

Έτσι, όσοι υποστήριζαν την οικογένεια Δεμερτζή διασπάστηκαν, οι ψήφοι μοιράστηκαν και επωφελήθηκε ο Κοντογιάννης.

Η Μαργέτα, πάντως, πέτυχε τον στόχο της, αφού έδειξε στον γιο της ότι η έχθρα του προς εκείνη τους αποδυναμώνει.

Αυτός πήρε το μάθημά του, συνεπώς η σχέση τους αποκαθίσταται αναγκαστικά.

Σε γιορτή για την εταιρία των Δεμερτζήδων, η Ελπίδα εισβάλλει κατηγορώντας μπροστά σε όλους την οικογένεια.

Η Άννα, απηυδισμένη από τα ψέματα του Νικόλα, πάει να μείνει στον πατέρα της.

Παράλληλα, ο Ιάσονας αποφασίζει να ερευνήσει σοβαρά τι θέλει ο Κοντογιάννης από εκείνους.

Η σχέση νύφης και πεθεράς ποτέ δεν ήταν καλή, όμως μετά τη διάλυση του γάμου με τον Στέφανο, η Μαργέτα και η Αλεξάνδρα ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες λέγοντας αλήθειες που πονούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα ρωτάει την πεθερά της: «Πιστεύεις πραγματικά ότι σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένη μετά από όσα μου έχεις κάνει; Μου στέρησες τον άντρα που αγαπώ, μου στέρησες το παιδί μου, με έκλεισες σε ψυχιατρείο».

Η Μαργέτα, ίσως για πρώτη φορά, παραδέχεται τόσο ανοιχτά και τόσο ειλικρινά: «Όχι. Δεν μου αξίζει», προσθέτοντας όμως: «Ο Ιάσονας σε αγαπούσε και νόμιζα ότι θα τον αγαπήσεις κι εσύ. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν μπορώ ν’ αλλάξω το παρελθόν. Για χάρη του γιου μου έκανα ό,τι έκανα. Και πήρα μια λάθος απόφαση.

Τώρα πρέπει να πάρεις εσύ μία απόφαση! Το μέλλον όλων είναι στα χέρια σου. Μπορείς να πας να πεις στον Μάρκο ότι το παιδί είναι δικό του. Για ό,τι συμβεί, όμως, εσύ θα είσαι υπεύθυνη. Πάντα μου έλεγες ότι έπαιζα με το πεπρωμένο σου. Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά σου να πάρεις την απόφαση. Νομίζω ότι θα πάρεις την καλύτερη».

Λίγο αργότερα, η Γεωργία εκπλήσσεται που βλέπει μπροστά της τη Μαργέτα με κόκκινα μάτια, ενώ θα έπρεπε να λάμπει στο νέο της σπίτι, στο πλευρό του Στέφανου.

«Πληρώνω το κακό που έκανα στην Αλεξάνδρα», της λέει και η Γεωργία, προσπαθώντας να της συμπαρασταθεί, απαντά: «Καλό της κάνατε».

*Για περισσότερα μιντιακά νέα και spoilers επισκεφθείτε το mediatime.gr

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Έρωτας φυγάς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: «Χαστούκι» στον Ιάσονα – Ταπεινωμένη η Μαργέτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα