MEDIA

Survivor All Star spoiler αποχώρηση 5/5: Αυτός έφυγε – Αυτά τα χρήματα θα πάρει

Αυτόν τον παίκτη θα δούμε να αποχωρεί την Πέμπτη το βράδυ από το Survivor All Star και αυτά τα χρήματα θα πάρει.
Survivor All Star spoiler αποχώρηση 5/5: Αυτός έφυγε – Αυτά τα χρήματα θα πάρει

Survivor All Star spoiler αποχώρηση 5/5: Το Sportime ήταν ξανά το πρώτο μέσο που ενημέρωσε με εγκυρότητα για το ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor.

Αυτή θα είναι η 16η αποχώρηση από το Survivor All Star με τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο παίκτης των Κόκκινων που αποχωρεί από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Κλασικά, το τελευταίο πράγμα που βλέπουμε πριν το τέλος της κάθε εβδομάδας του Survivor All Star είναι η αποχώρηση. Αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο δηλαδή. Διότι, με την ευκολία που αποβάλλουν παίκτες πλέον στο Survivor, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Πάντως έχουμε και αρκετές οικειοθελής αποχωρήσεις. Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί και έριξε «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια, αυτά είναι τα χρήματα που πήρε και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης.

Οι ψηφοφορίες μας

Στο Sportime ψηφίζουμε ΕΔΩ με αρνητική ψήφο. Με άλλα λόγια, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ποιον παίκτη θέλουμε να αποχωρήσει.

Στο Mediatime έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι. Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor.

Survivor spoiler 5/5 αποχώρηση: Αυτός έφυγε, τόσα παίρνει

Γνωστή είναι πλέον η αποχώρηση της εβδομάδας και δεν προκαλεί έκπληξη αφού όσο περνάει ο καιρός θα υπάρχουν «βαριά» ονόματα που φεύγουν.

Ο Νικόλας Αγόρου είναι αυτός που αποχωρεί. Αυτή είναι η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού και αυτό ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός.

Πρόκειται για έναν παίκτη που προσπάθησε και κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να μείνει εκτός από κάθε διαμάχη και ένταση, λειτουργώντας πολλές φορές ως «η φωνή της λογικής και ηρεμίας».

Είχε πάντως και δυνατό ανταγωνισμό στην ψηφοφορία. Τάκης, Σπύρος και Κόρο ήταν απέναντί του, αφού ο Στέλιος Χανταμπάκης βγήκε από το κάδρο λίγο πριν ανοίξουν οι γραμμές.

Ο Νικόλας δεν μπήκε από την έναρξη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, αφού αφίχθη στον Άγιο Δομίνικο περίπου ενάμισι μήνα μετά. Έκατσε συνολικά έντεκα εβδομάδες και θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 55.000 ευρώ. Όχι κι άσχημα ε;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star spoiler αποχώρηση 5/5: Αυτός έφυγε – Αυτά τα χρήματα θα πάρει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα