SPORTIME BET

ΟΠΑΠ Game Time: O Γιάννης Σερέτης για το κρίσιμο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τον αγώνα Άρης-ΑΕK και το ιταλικό ντέρμπι Ρόμα-Ίντερ.
ΟΠΑΠ Game Time: O Γιάννης Σερέτης για το κρίσιμο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Οι μάχες για τον τίτλο συνεχίζονται την Κυριακή (20:00) στην προτελευταία αγωνιστική της Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Σερέτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και εξηγεί πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους. Μιλάει για το ισχυρό κίνητρο αλλά και το μεγάλο άγχος που θα έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς για το αήττητο σερί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Σχολιάζει ακόμα το άλλο μεγάλο παιχνίδι της Super League ανάμεσα στον Άρη και ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το σαββατιάτικο (19:00) ντέρμπι της Serie A, Ρόμα-Ίντερ.

Δείτε το βίντεο:

ΟΠΑΠ Game Time: O Γιάννης Σερέτης για το κρίσιμο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τον αγώνα Άρης-ΑΕK.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΠΑΠ Game Time: O Γιάννης Σερέτης για το κρίσιμο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.