MEDIA

Survivor spoiler 8/5: ΠΑΝΙΚΟΣ! Ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Πανικός στο Survivor! Μεγάλο spoiler για τους υποψήφιους προς αποχώρηση!
Survivor spoiler 8/5: ΠΑΝΙΚΟΣ! Ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 8/5: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Survivor All Star, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει πάρει για τα καλά «φωτιά», εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Το σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 θα χαρίσει ορισμένες έντονες στιγμές, με τη νέα εβδομάδα να ξεκινάει με το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Μέσα από το Sportime, έχετε ήδη πληροφορηθεί για τον νικητή και τον υποψήφιο της 1ης ασυλίας της εβδομάδας. Μέχρι και το σκορ σας δώσαμε, δεν έχετε παράπονο.

Τα spoilers όμως δεν σταματούν εδώ καθώς πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις και στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/5) όπου θα περιλαμβάνει το αγώνισμα για την 2η ασυλία αλλά και τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 8/5: ΠΑΝΙΚΟΣ! Ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ο σημερινός στίβος μάχης θα βγάλει τους κόκκινους νικητές και τον Σπύρο Μαρτίκα στον τάκο, όμως το σκηνικό δεν αναμένεται να αλλάξει ούτε την Δευτέρα.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει, οι κόκκινοι θα επικρατήσουν και για την 2η ασυλία , κάνοντας το 2χ2 στα αγωνίσματα ασυλίας της εβδομάδας, με τους μπλε αντίστοιχα να οδηγούνται σε ψηφοφορία για την ανάδειξη των επόμενων υποψηφίων προς αποχώρηση.

Έτσι, οι μπλε είναι αναγκασμένοι να βγάλουν 2 ακόμα υποψήφιους, όμως η ψηφοφορία αναμένεται να εξελιχθεί σε θρίλερ, με αποτέλεσμα να έχουν εν τέλει, ακόμη τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση!

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να έχουμε ισοψηφία, με τις ψήφους να μοιράζονται οι Νίκος ΜπάρτζηςΓιώργος Ασημακόπουλος και Ρία Κολοβού, που θα παλέψουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 8/5: ΠΑΝΙΚΟΣ! Ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!