VIRAL

Viral το τραγούδι «Ζαμέ Κορωπί» με τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου (βίντεο)

Πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες φαίνεται πως έγιναν τα γαλλικά του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου
Viral το τραγούδι «Ζαμέ Κορωπί» με τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου (βίντεο)

Το «Ζαμέ Κορωπί» του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, έγινε viral κάνοντας εδώ και μέρες τον γύρο του διαδικτύου, καθώς πλέον είναι και… τραγούδι!

Με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου, που έγιναν στα γαλλικά έξω από το δικαστήριο των Βρυξελλών όπου είχε μεταβεί για την πολύκροτη υπόθεση της Εύας Καϊλή, ο Σπύρος Μακρής δημιούργησε ένα τραγούδι με τίτλο «Ζαμέ Κορωπί».

«Μέσα απο το χιούμορ αντιμετωπίζουμε καθετι σοβαρό» είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του σχολιάζοντας πώς πήρε… έμπνευση να κάνει ένα τραγούδι μέσα από τα γαλλικά (χωρίς τη σωστή προφορά) του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Μετά την έκδοση της απόφασης προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, τα γαλλικά του κ. Δημητρακόπουλου δεν είχαν τη σωστή προφορά, με αποτέλεσμα μια συγκεκριμένη λέξη στη φράση του «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ corrompue (διεφθαρμένη)» να ακουστεί ως… «Κορωπί»!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Viral το τραγούδι «Ζαμέ Κορωπί» με τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου (βίντεο)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.