ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλμέιδα θα περιμένει τον Ρότα για τη μάχη της ΑΕΚ με τον Άρη

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Αλμέιδα τον Ρότα για τη δοκιμασία της ΑΕΚ με τον Άρη
Ο Αλμέιδα θα περιμένει τον Ρότα για τη μάχη της ΑΕΚ με τον Άρη

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ θα δίνει τη δική της μάχη στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη.

Σε ένα γήπεδο σημαδιακό για την Ένωση. Εκεί που πέρυσι έχασε την Ευρώπη αν και βρέθηκε να προηγείται 0-2 και τελικά ηττήθηκε 3-2, σε μια ανατροπή που έχει μείνει χαραγμένη.

Και εκεί που φέτος η ομάδα του Αλμέιδα στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Super League 1, έδωσε ουσιαστικά την πρώτη εμφατική αγωνιστική της παράσταση. Μπορεί να νίκησε μόλις 0-2 αλλά όσοι είχαν παρακολουθήσει το ματς, θυμούνται με πόση επάρκεια αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να λήξει 0-5.

Στην αποστολή, ο Αλμέιδα έχει πάρει όλους τους παίκτες. Σε αυτούς είναι και ο Λάζαρος Ρότα, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι της Λεωφόρου και αφού δεν κατάφερε να είναι διαθέσιμος για το άλλο ντέρμπι, αυτό με τον Ολυμπιακό. Με τον Αλμέιδα να αναγκάζεται να παίξει με τον Μοχαμάντι δεξιό μπακ.

Για τον Άρη, ο Αλμέιδα θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ρότα. Αν είναι ok τότε θα παίξει ο Έλληνας διεθνής άσος. Ο Ρότα έκανε φέτος εντυπωσιακά αγωνιστικά βήματα. Προς τα εμπρός.

Αλλά είναι και η αυταπάρνησή του που έχει κερδίσει τον προπονητή του και όλους στην ομάδα.

Τον θεωρεί κομβικό ο προπονητής της ΑΕΚ.  

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αλμέιδα θα περιμένει τον Ρότα για τη μάχη της ΑΕΚ με τον Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.