MEDIA

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία μαθαίνει πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου

Η Ευγενία σοκάρεται με την ανακάλυψη που κάνει στη σειρά Έρωτας Φυγάς.
Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία μαθαίνει πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Η σειρά του Open που σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση, μετά τα προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετώπισε, έχει πάρει το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν με την αγωνία να κορυφώνεται για το τέλος του πρώτου κύκλου.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Έτσι μαθαίνει η Ευγενία ότι ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου

Η Γεωργία σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια στο ψητοπωλείο του Περικλή με τη φήμη της να αρχίζει να εξαπλώνεται σιγά σιγά.

Η μέρα του γάμου της Μαργέτας με τον Στέφανο έχει φτάσει. Τα πάντα όμως θα τιναχτούν στον αέρα καθώς ο Στέφανος μαθαίνει πράγματα για την αγαπημένη του που δεν ήξερε.

Η Αλεξάνδρα δεν αντέχει στη σκέψη ότι η Μαργέτα θα ευτυχήσει ενώ ήταν αυτή που έκοψε τη δική της ευτυχία. Έτσι αποκαλύπτει στον Στέφανο ότι έχει κάνει εναντίον της και το πως την εξανάγκασε σε γάμο με τον γιο της. Ο Στέφανος σοκαρισμένος θα διαλύσει τον γάμο!

Η Ευγενία ξεσπά στον Μάρκο για τον τρόπο που της φέρεται μετά από μια απόφαση που παίρνει εκείνος μόνος του για να μετακομίσουν στην Πάτρα. Αυτό όμως θα είναι το λιγότερο που θα συμβεί στη γυναίκα…

Μετά από λίγο η Ευγενία θα πετύχει την Αλεξάνδρα με τον Μιχάλη σε μια συζήτηση από καρδιάς. Η Ευγενία κρυφακούει ότι λένε και παθαίνει το σοκ της ζωής της όταν ακούει πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου!

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Αλεξάνδρα και Ευγενία γεννούν ταυτόχρονα – Αυτά μαθαίνει ο Στέφανος για την Μαργέτα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός πέφτει στην παγίδα του Φαρμάκη και ομολογεί την δολοφονία

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αντωνία κάνει πρόταση γάμου – Η Ευτυχία «τρέχει πίσω» από τον Κουράκο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία μαθαίνει πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα