ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Caravel: Χαμός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού – Συνθήματα και τρολάρισμα για τον κορονοϊό

«Πράσινο» ντελίριο έξω από το ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή του Παναθηναϊκού πριν τα εντός έδρας ματς.
Caravel: Χαμός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού – Συνθήματα και τρολάρισμα για τον κορονοϊό

Χαμός έγινε στο Caravel κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (21:00, Cosmote Sport 2).

Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών! Στόχος το να ντοπάρει τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψυχολογικά εν όψει του πιο κρίσιμου ντέρμπι της σεζόν.

Με νίκη ο Παναθηναϊκός κάνει άλμα τίτλου. Για πολλούς είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του «τριφυλλιού» εδώ και αρκετά χρόνια και γι’ αυτό έξω από το Caravel επικράτησε ντελίριο.

Από τους οπαδούς ακούστηκαν διάφορα συνθήματα. Κάποια εξ αυτών ζητούσαν να κατακτήσει η ομάδα τους το πρωτάθλημα και άλλα να επικρατήσει στο ντέρμπι επί των Πειραιωτών.

Πολλά και τα σχετικά tweets. Αρκετοί ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες απ’ ό,τι γινόταν έξω από το Caravel. Κάποιοι τρόλαραν και με την όλη κατάσταση που υπάρχει λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους «πράσινους». Να σημειωθεί πως με μάσκες έβγαιναν από το ξενοδοχείο οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς και το τεχνικό επιτελείο για να μπουν στο πούλμαν.

Όταν η αποστολή αναχώρησε για το Φάληρο, ήταν πολλές οι μηχανές που ακολούθησαν και τη συνόδευσαν μέχρι εκεί που τους επιτρεπόταν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Caravel: Χαμός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού – Συνθήματα και τρολάρισμα για τον κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.