MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μυρτάλη ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι του Αλέξη

Δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς «Η γη της ελιάς»
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μυρτάλη ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι του Αλέξη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάς, σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς» spoiler.

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μυρτάλη ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι του Αλέξη

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Πελοπόννησο, η Αντιγόνη ετοιμάζει τα πράγματά της για το Λονδίνο, αφήνοντας στη θέση της την Αφροδίτη.

Το χωριό σπεύδει να την αποχαιρετίσει, με την Εύα να στεναχωριέται περισσότερο απ’ όλους. Κι εκείνη, όμως, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς της παρουσιάζεται μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία εκτός Ελλάδας.

Παράλληλα, η Μυρτάλη ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι του Αλέξη, αλλά εκείνος το αντιλαμβάνεται και αντιδρά βίαια και την χτυπά ενώ ο Πότης, παρά τις προειδοποιήσεις του Στάθη, βάζει μπροστά το σχέδιό του, ελπίζοντας πως η Άννα θα ζηλέψει.

Η Ισμήνη ετοιμάζεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας καλλυντικών από τη Μυρτάλη.

Ο Ορέστης διαμορφώνει τον χώρο που θα στεγάσει το νέο γυμναστήριό του. Τέλος, η Αρετή παρατηρεί ότι οπλοφορεί, γεγονός που τη βάζει σε υποψίες.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της ελιάς: Η Αντωνία κάνει πρόταση γάμου – Η Ευτυχία «τρέχει πίσω» από τον Κουράκο!

Η Γη της ελιάς: Αυτός πάει να σκοτώσει την Θοδώρα – Τέλος η Εύα

Η Γη της ελιάς: Ο Ορέστης κλέβει την Άννα από τον Πότη;

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μυρτάλη ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι του Αλέξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα