ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Νατσιός: Πιστεύουμε στο Θαύμα – Η ΝΙΚΗ αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων

Τι αναφέρει σε κειμενό του στο σάιτ της ΝΙΚΗΣ ο επικεφαλής του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός.
Δημήτρης Νατσιός: Πιστεύουμε στο Θαύμα – Η ΝΙΚΗ αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων

Δημήτρης Νατσιός: Πιστεύουμε στο Θαύμα – Η “ΝΙΚΗ” αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων, αναφέρει εκτός των άλλων σε δήλωσή του ο επικεφαλής του κόμματος που εκπλήσσει στις δημοσκοπήσεις.

«Το 2023 είναι έτος βουλευτικών εκλογών. Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα κληθεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και καθήκον, το οποίο αποτελεί θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος. Για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να συλλογιστεί ελεύθερα και να αφουγκραστεί την καρδιά του, αν όντως επιθυμεί να αποτινάξει τον ζυγό της κομματοκρατίας, η οποία κατατρώγει τα σωθικά της Δημοκρατίας και άρα όλων των πολιτών», αναφέρει σε κειμενό του στο σάιτ της ΝΙΚΗΣ ο επικεφαλής του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός.

«Η πατρίδα μας η Ελλάδα, δεκαετίες τώρα, μολύνεται και διαλύεται από μία ανενδοίαστη κλειστή πολιτική φεουδαρχία. Από μία ολιγαρχική κομματική συντεχνία επαγγελματιών πολιτικών, η οποία διαρκώς περιφρονεί το Σύνταγμα, μετατρέποντας αυθαίρετα τα συμφέροντα του εκάστοτε κόμματος σε σκοπό του έθνους», σημειώνει.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Νατσιό, σε αυτό το εκφυλισμένο «δημοκρατικό» σύστημα, όπου όλα κατ΄ ευφημισμόν λειτουργούν ομαλά, ο πολίτης ως εκφραστής της λαϊκής κυριαρχίας τίθεται στο περιθώριο και καθίσταται σταδιακά και σταθερά πολιτικά αδρανής και ανενεργός. Εκπίπτει σε ένα αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και εθνικού εξευτελισμού.

«Ο κοινωνικός και εθνικός διάλογος, η αρχαιοελληνική τέχνη του διαλέγεσθαι, η διαβούλευση, η ειρηνική ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων έχουν εγκαταλείψει προ πολλού την Ελληνική Δημοκρατία», τονίζεται.

Δημήτρης Νατσιός: Πιστεύουμε στο Θαύμα – Η ΝΙΚΗ αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων

«Παράλληλα, σε αυτήν την κατρακύλα, ηθικοί αυτουργοί είναι πολλοί από εμάς· διότι ενώ δεν συμμετέχουμε σε ανίερες δοσοληψίες με τους πολιτικούς και τα κόμματα, ωστόσο, απλώς παρακολουθούμε σιωπηλά τις πισώπλατες μαχαιριές στην πατρίδα μας και στην κοινωνία μας. Καταντήσαμε να ζούμε βουβοί θεατές σε μια αγνώριστη ψευτοελλάδα με την οποία ποτέ δε συμφωνήσαμε», αναφέρει ο Δημήτρης Νατσιός.

Όσοι θελήσουν να δούν με τα «άγρυπνα και ανοιχτά μάτια της ψυχής», θα αντικρίσουν «τις παθογένειες και τις καταστρεπτικές συνέπειες ανεύθυνων πολιτικών», υπογραμμίζει.

«Η δημογραφική πανωλεθρία, ο εκμαυλισμός της κοινωνίας -και ειδικότερα των παιδιών- η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, οι εθνικές προδοσίες, όπως το πρόσφατο ξεπούλημα της Μακεδονίας, η μέγγενη των μνημονίων και ο διεθνής διασυρμός της πατρίδος μας, η φυγή των νέων παιδιών στο εξωτερικό και το κρατικό παιδομάζωμα, που ονομάζεται δήθεν παιδεία, είναι ορισμένα μόνο από τα εθνικά δεινά. Αιτία είναι οι αποτυχημένες πολιτικές της κομματοκρατίας, η οποία, με αυταρχικό τρόπο εναλλάσσει στην εξουσία ομάδες συμφερόντων που τις ονομάζει κόμματα, τα οποία εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και όχι τα εθνικά», αναφέρει ο Δημήτρης Νατσιός.

«Ιστορικά και πανεθνικά, η Ελλάδα είναι η κιβωτός εκείνων των ιδανικών και αξιών, οι οποίες δίνουν νόημα και καταξιώνουν την ζωή του ανθρώπου. Μέσα σε αυτήν την κιβωτό φυλάσσεται η λυτρωτική διέξοδος για τον Ελληνικό Λαό, η αναστήλωση της Ρωμηοσύνης. Η ανάσταση της Ελλάδος που έχει φιλότιμο, αξιοπρέπεια, εργατικότητα, λεβεντιά, ανδρεία, φιλοπατρία και Πίστη στον Χριστό. Μιας Ελλάδας, η οποία είναι ζυμωμένη με αίμα και θυσία για την Ελευθερία και την Δημοκρατία», υπογραμμίζεται.

«Καμία επομένως ψήφος στους πνευματικούς και εθνικούς καταστροφείς μας. Είναι ηθικό χρέος προς τα ιερά οστά των προγόνων μας και αιώνιο δώρο προς τα παιδιά μας, να κρατήσουμε την Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική και πνευματική όαση για όλη την ανθρωπότητα», αναφέρει.

Ο Δημήτρης Νατσιός υπογραμμίζει πως το «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “ΝΙΚΗ“, μετά από επίπονη προετοιμασία τεσσάρων περίπου ετών, με την βοήθεια του Θεού, είναι έτοιμο να λάβει μέρος στις επερχόμενες εκλογές. Συστρατευτήκαμε σε έναν ποιοτικό, σύγχρονο, σοβαρό και ενωτικό πολιτικό οργανισμό, πρόσωπα απ’ όλα τα στρώματα της κοινωνίας και τα επαγγέλματα, γιατί ονειρευόμαστε μία Ελλάδα ενωμένη, η οποία δεν φοβάται κανέναν εχθρό. Πιστεύουμε στο Θαύμα. Τα στελέχη και τα μέλη της “ΝΙΚΗΣ” εγκαταλείπουν τη σιωπή της εξέδρας και κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής μάχης, με τη συνείδηση ότι ο δρόμος για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού, είναι δρόμος ανιδιοτελούς προσφοράς και θυσίας».

«Η “ΝΙΚΗ” είναι η ελπίδα των Ελλήνων.
Το κακό θριαμβεύει μόνον όσο το καλό μένει άπραγο.
Η “ΝΙΚΗ” αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων.
Η «ΝΙΚΗ» είναι η φωνή της μεγάλης σιωπηλής πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Εμπρός για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας», καταλήγει ο Δημήτρης Νατσιός.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Η Νίκη αποτελεί απόδειξη πως αρκετός κόσμος δεν ξέχασε τη συμφωνία των Πρεσπών

ΝΙΚΗ: Τρόποι αντιμετώπισης της ακρίβειας και παραδείγματα για την ανάκαμψη της οικονομίας από τον επιχειρηματία Ανδρέα Βορύλλα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Νατσιός: Πιστεύουμε στο Θαύμα – Η ΝΙΚΗ αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.