ΠΑΟΚ

Ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ στη Νάπολι; Δύσκολο

Η Νάπολι αν βγει στην αγορά για Αθλητικό Διευθυντή δύσκολα θα πάει στον Μπότο και τον ΠΑΟΚ.
Ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ στη Νάπολι; Δύσκολο

ΠΑΟΚ: Ο Κριστιάνο Τζιουντόλι μπορεί να είναι κάποιος που στους περισσότερους δε λέει πολλά. Ως όνομα. Στην Ιταλία, όμως, για τους γνωρίζοντες είναι ένας… σταρ. Η Νάπολι μέσα στο γήπεδο έβγαλε όλες τις ποδοσφαιρικές της αρετές και χάρη στον Σπαλέτι κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Για να γίνει αυτό όμως, για να μπορέσει ο προπονητής να κάνει τη Νο1 ομάδα, έπρεπε να του δοθούν και τα υλικά.

Ε, αυτό κατάφερε ο Τζιουντόλι. Αθλητικός Διευθυντής από το 2015 στη Νάπολι, η ομάδα αυτή φέρει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την υπογραφή του.
Εκείνος ήταν ο πρωτεργάτης προκειμένου η ομάδα του Νότου να καταφέρει ένα τόσο σπουδαίο ρόστερ.

Στην Ιταλία λένε πως αν και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι το… μπαμ θα γίνει. Και μιλάμε για τεράστιο μπαμ.

Ο Μπότο από τη Νάπολι στον ΠΑΟΚ; Δύσκολο

Θα φύγει από τη Νάπολι και θα πάει στη Γιουβέντους. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν για την έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στην Ιταλία, λοιπόν, άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη και διάφορα ονόματα ανθρώπων που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Τζιουντόλι. Αν και θα μιλάμε για τρομερά δύσκολο έργο. Ανάμεσα σε αυτούς που αναφέρθηκαν είναι και ο Μπότο. Ναι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Το Sportime άλλωστε σας έχει γράψει σε ανύποπτο χρόνο τι θα κάνει αυτό το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο;

Η στήλη από αυτά που κατάφερε να μάθει είναι πως δύσκολα η Νάπολι θα πάει σε τέτοια λύση. Δηλαδή από το Ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να αντικαταστήσει, αν τελικά συμβεί αυτό, τον Τζιουντόλι.

Ο Σπαλέτι επίσης δεδομένα θα έχει λόγο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αναφορά στο όνομα του Μπότο ήταν μάλλον επιβεβαίωση πως έχει τα δικά του link στην Ιταλία.

Όσοι θυμούνται το στόρι Μίλαν-Κωνσταντέλια, χαμογέλασαν…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ στη Νάπολι; Δύσκολο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.